reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Franulek ma takie skoki rozwojowe, tzn od dłuższego czasu był spokój..nic spektakularnego sie nie działo. Ostatnio grudzień ub roku był taki bogaty w wydarzenia - ale to też było po turnusach. Wydaje mi sie , ze sposób na Franka to własnie turnusy, że ta ilość bodxców, które otrzymuje sprawia, że tak idzie do przodu. Zawsze po turnusie dajemy mu 2 tygodnie absolutnego spokoju bez terapii, bez rehab, żeby mózg mógł zaimplementowac wszystkie bodźce.
No to się biorę za Allegro - to apropos turnusów:)

reklama
Aga super;-) Ja wierze w Małego Wojownika, jeszcze jak go osobiście poznałam, nie wiem czemu ale jest taki blisko mojemu sercu. Kochany chłopaczek;-) i pewnie zaskoczy Cie jeszcze niejdnym szybciej niz sie spodziewasz, ja w Niego wierze z calych sił:):):)

Ale numer, Franek goni Paulę :tak::tak::tak: Nie zachęcaj go ale jak sam poczuje, że da radę, niech sobie pochodzi. Ja tak robię, mała zrobiła raz 5 kroczków bez podpórki i dalej nie kombinuje bo chyba czuje, że jeszcze nie jest gotowa. Franek dla twojego świętego spokoju pokazał, co potrafi i to jest super :tak: Jeszcze trochę, już jest coraz bliżej :tak:

Ja nie mogę tak nagrać lalki, bo jak tylko zobaczy tel to rzuca wszystko i leci do mnie ;-)

No to teraz powiem publicznie - wczoraj u nas w domu był zlot czarownic:tak: Zaczarowały mi ciotki dziecko;-)

Edit:
Oczywiscie były to BB-ciotki;-)

Ostatnia edycja:
super!!! Franiu jest WIELKI!!!!-obejrzalam teraz filmiki poprostu swietnie bardzo sie ciesze.Karolinka patrzyla ze mna i obejrzalysmy "stary"filmik jak Franek sie smieje ,musialam kilka razy wlaczac co tak sie usmialysmy

reklama
Franula śmieje się tak do dziś:tak: Jeden z jego ataków śmiechu nagrałam na komórkę i ustawiłam sobie jako dzwonek. Teraz jak ktoś do mnie dzwoni, to od razu odbieram z uśmiechem na ustach:tak:

Dziękuje Wam, ze tak nam kibicujecie i cieszycie się razem z nami:tak:

Do góry