reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Franiu słoneczko trzymaj się :-) wpłacone conieco;-)
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Dziekuje sabina_p w imieniu Franka, który teraz dzielnie walczy na rehabilitacjiFraniu słoneczko trzymaj się :-) wpłacone conieco;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Franiu dasz rade słoneczko:-)
czekam na jakieś wieści jak mu tam idzie:-)
buziaczki:-)
czekam na jakieś wieści jak mu tam idzie:-)
buziaczki:-)
kaskax25
mama wspaniałej trójki
A ja mam własnie świeże wiesci:-)Franek pieknie zareagował na powrót na turnus rehabilitacyjny bez pawikówDrugi dzien i juz znów przekreca sie na brzuszek samodzielnie!!Widac ze akurat ci rehabilitanci przypadli mu do gustu
Strasznie potrzeba zeby w tym roku jeszcze przynajmniej dwa razy pojechali na ten turnusy, musimy zebrac te pieniadze, musimy....
Strasznie potrzeba zeby w tym roku jeszcze przynajmniej dwa razy pojechali na ten turnusy, musimy zebrac te pieniadze, musimy....
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
jejku super!!
Franiu buziaki!:-)
ja psotaram sie co miesiac jakieś wysłąć tylko że zaczynam budowe i wiele bardzo nie mogę ;/ ale myśle że po troche damy rade:-)
Franiu buziaki!:-)
ja psotaram sie co miesiac jakieś wysłąć tylko że zaczynam budowe i wiele bardzo nie mogę ;/ ale myśle że po troche damy rade:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hej co tam u Frania? bo tu cisza nastała:-) ucałowania dla niego:-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Sabina, wreszcie i ja mogę podziękować w imieniu swoim i Frania
O postępach Frania piszę jego wątku (link w mojej sygnaturze).
Z turnusu wróciliśmy dopiero dziś nad ranem i jeszcze nawet nie zdązyłam napisac kilku słów.. Pewnie jutro nadrobię dopiero wszystkie zaległości pisarskie
O postępach Frania piszę jego wątku (link w mojej sygnaturze).
Z turnusu wróciliśmy dopiero dziś nad ranem i jeszcze nawet nie zdązyłam napisac kilku słów.. Pewnie jutro nadrobię dopiero wszystkie zaległości pisarskie
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty na konto fundacji!!
Jeśli ktoś chce się upewnić czy jego wpłata dotarła na subkonto Frania wystarczy zadzwonić do fundacji lub napisać do mnie na priv. Z oczywistych względów nie będę tu podawała do publicznej wiadomości imion i nazwisk osób wpłacających.
Jeśli ktoś chce się upewnić czy jego wpłata dotarła na subkonto Frania wystarczy zadzwonić do fundacji lub napisać do mnie na priv. Z oczywistych względów nie będę tu podawała do publicznej wiadomości imion i nazwisk osób wpłacających.
Podziel się: