reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
Dzięki Kasiu za czujność:)
Skrzynkę wyczyściłam:)
Niestety po wizycie w szpitalu wróciły wymioty:( Pani rehabilitantka od kilku dni przyjeżdża do nas do domu zeby zminimalizowac stres krasnala.
Trochę się działo w ostatnich dniach i dlatego nie miałam czasu na wchodzenie na BB.
Bardzo dziękuję jeszcze raz za każdą formę pomocy:)

Za chwile lecę na rehabilitację z małym, więc odpowiedź na szybko: reakcja stresowa na leczenie:( Każdy zabieg, wizyta lekarska powoduje wymioty. Nadrwrażliwość jamy ustnej po intubacjach i te wymioty ze wzgl na stres powodują kolejne itd...

FraniowaMama gratuluję ślicznego synka i życzę siły, wytrwałości i dużo zdrówka dla Frania. Przeczytałam całą historię Frania i wierzę, że będzie zdrowy i wszyscy zapomnicie co przeszliście. Franuś to dzielny chłopak i napewno da sobie radę. Info o koncie i rzeczach na aukcję wkleiłam na innym forum i mam nadzieję, że znajdzie się dużo chętnych do pomocy. Ja już powoli kompletuję rzeczy, które chcę przekazać na aukcję, a jak tylko będzie wypłata, to też nie omieszkam wpłacić kilku groszy dla Twojego Aniołka:-)

Agita, bardzo serdecznie dziękuję.

Mały miał dziś pierwsze zajęcia na basenie, tym za 350 zł/godz, załatwionym dzięki dwóm cudownym osobom z BB. I znowu rzyganko.. Każda nowa sytuacja, nowa osoba, która coś chce od Franka, powoduje tak koszmarny stres u kurczaka, że kończy się wymiotami. Wystarczy że położę go na plecach w obecności obcej osoby a ten szkrabik już myśli, że będzie jakieś badanie i...wymioty..
Dzisiejsze zajęcia trwały całe 15 min.. Mam nadzieję, że kurczak przyzwyczai się do nowego p rehabilitanta..

reklama
Dostałam przesyłki od mamyPaulinki i Anowi82. Serdecznie dziękuję dziewczyny!!
Maziu, jasne, wszystko może być.
Wszystko, co sprawi, że będziemy mogli zapewnić Frankowi rehabilitację!

A dziś kolejny wielki sukces - krasnal włożył stópkę do buziaka!!!!!!!!!!!!! To znaczy że mięśnie brzuszka pięknie się wzmacniają dzięki rehabilitacji:) A to znaczy że maluch jest o centymetry od siedzenia!!!!:)

Dziś poszło pismo do Allegro z prośbą o nadanie statusu konta charytatywnego dla konta Frania (to jest już utworzone i czeka na odpalenie) :)

Do góry