reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
jak czytam waszą historię to ciarki mam na plecach. Jestem pielęgniarką i doskonale rozumiem jaka praca już za wami i ile jeszcze przed wami. Najważniejsze że Franuś może byc zdrowym dzieckiem!!!! Jak tylko dostaniemy wypłatę to prześlę jakąś k wote na konto, nie będzie to duża kwota bo straciłam prace jak zaszłam w ciąze i tylko mąż zarabia ale coś na pewno i będziemy pamiętać przy rozliczaniu PIT za rok.

Ja i mój syn Franek pamiętamy o was w modlitwie i życzymy wielu sił, cierpliwości i wytrwałości !! :tak:

Z całego serca dziękuję Wam dziewczyny.
Tak Patinko, Franula ma ciągle dużą szanse na zdrowie, ten nasz złoty czas powoli się kończy, stąd prośba o pomoc, bo obawiam się, że na finishu nie damy rady..

moja kropelka vel ziarenko juz w drodze ;-)

jak każda z nas jakąś kropelkę wyśle to do Frania cała rzeka popłynie ;-)

Pawimi, dziękuję Ci serdecznie.:)

Dostałam dziś telefon z ośrodka rehabilitacyjnego, w którym Franula był na liście rezerwowej - zwolniło się 1 miejsce! W niedzielę wyruszamy na turnus rehabilitacyjny:)

Pawimi, dziękuję Ci serdecznie.:)

Dostałam dziś telefon z ośrodka rehabilitacyjnego, w którym Franula był na liście rezerwowej - zwolniło się 1 miejsce! W niedzielę wyruszamy na turnus rehabilitacyjny:)

Bardzo sie ciesze to szansa dla Franka, mam nadzieje tylko ze znajda sie pieniadze na oplacenie turnusu

reklama
FRANIOWA DZIELNA MAMO!!!! wspieram Cie w myslach i w piątek powinna być wyplata na koncie-wiec wysle i ja swoją kropelke aby ta rzeka plynęla wiekszym strumieniem!!!!!

jestes bardzo dzielna a bezgraniczna milość synka pewnie to wynagradza:tak:trzymajcie sie dzielnie!!!

Do góry