reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
Mamo05, Anitku i Ciacho - bardzo, bardzo dziękuję:)

Mamo05, księgowanie wpłat na subkontach dzieci trwa b długo. Nie mam jeszcze np zaksięgowanej wpłaty koleżanki z końca maja. Wygląda to tak, ponieważ w fundacji jest już ponad 11 tys dzieci a księgowych tylko kilka. Do tego teraz zaczęły masowo wpływać wpłaty z 1%, stąd kobietki maja dużo roboty. Wszystkie wpłaty na pewno spłyną, ale trzeba liczyć, że potrwa to nie kilka dni a jakieś 2 miesiące. Ja przynajmniej na taki czas sie nastawiam..

Mamo05, Anitku i Ciacho - bardzo, bardzo dziękuję:)

Mamo05, księgowanie wpłat na subkontach dzieci trwa b długo. Nie mam jeszcze np zaksięgowanej wpłaty koleżanki z końca maja. Wygląda to tak, ponieważ w fundacji jest już ponad 11 tys dzieci a księgowych tylko kilka. Do tego teraz zaczęły masowo wpływać wpłaty z 1%, stąd kobietki maja dużo roboty. Wszystkie wpłaty na pewno spłyną, ale trzeba liczyć, że potrwa to nie kilka dni a jakieś 2 miesiące. Ja przynajmniej na taki czas sie nastawiam..

FraniowaMamo Mama05 chyba miała na mysli swoja wypłate na koncie w piatek i ze w piatek cos wysle;-)
Jak przygotowania do turnusu??
Ja równiez wszystkim serdecznie dziekuje

Pewnie masz rację:) Ja dziś mam głowę kwadratową - chyba stres ostatnich dni mi bokiem wychodzi:)

Przygotowania do wyjazdu zaczynamy od czwartku, wyjazd w niedzielę ok 5 rano (ma być 35 st C), więc musimy wyjechać wcześnie, żeby się nam kurczak w aucie nie ugotował:)

ja porozssyłałam gdzie mogłam info,na forach tez wspomniałam,kolezanka w firmie tez obiecała,że jak bedzie rozlicząc w przyszłym roku to każdy pracownik dostanie info o 1% dla Frania i u meza w pracy tez bedzie info
a ja w miare gdy stanę na równo to tez jakiś grosik dorzucę na konto Franka:)

reklama
Maziu, dziękuję!:)

Chciałabym zdementować to, co napisałam kilka dni temu o czasie oczekiwania na zaksięgowanie wpłaty - dziś zajrzałam na nasze konto w fundacji. Akurat zaksięgowano wpłatę mojej koleżanki ze studiów. Okazało się, że takie wpłaty prywatne księgowane są ok 7-8 dni. To na spłyniecie 1% trzeba czekać dość długo.

Do góry