reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Ehh... znowu ja wklejam zdjęcia... Powiedzcie jak już macie dość oglądania :tak::-)

Załączniki

• DSC09480.jpg
    DSC09480.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC09491.jpg
    DSC09491.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC09475.jpg
    DSC09475.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC09463.jpg
    DSC09463.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Ech EWO wcale nie mamy dosyć .
Choinka fajna ,ale dla mnie za małąja wole OGROMNE;D.

a chłopaki superaęne śmieszki.
No i co ja widze,ADAŚ smoka cmoka,czy dla zabawy??

Justysiu smoka znalazł w szufladzie. Pierwszy i ostatni raz miał go w buzi gdzieś ok. 1 miesiąca życia :-D a że go dorwał i wogóle nie wiedział co z nim zrobić to Wojtek mu pokazał, że wsadza się go do buzi, no i oczywiście trzeba to było uwiecznić :-D

A co do choinki to ta kosztowała 130zł i stwierdzilismy, że nie warto dokładać kolejnej stówy, żeby była większa.
Dla dzieci to i ta jest śliczna, oczy im się świeca za każdym razem jak wracamy do domu i ją widzą :-)

Ostatnia edycja:
pewnie ,ze nie maco kasy wydawac no chyba,ze ma sie swoj las;-).

U nas tez Jula ostatnio znalazl smoka jeszcze po KAROLKU i nie wiedzial do czego slozy poodobnie jak u ADASIA.:-):-):-)

a choinka sliczna ,u nas mala jest a oczka sie swieca ,a co by bylo przy duzej:confused::-) ,pewnie by sie pojawily te swiatelka co u pewnej poslanki;-);-);-):-D.

A ADULKA mala lakomczuszka spryciara:-):-):-):-).
w tym roku juz choinki beda wymiatac.:tak::tak::tak:

litery mi sie pozmienialz i zle mi sie pisze.:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
przypominamy się :-):-)
na pierwszym zdjęciu Julki nowe hobby, podglądanie kogoś kto jest w ubikacji :-D
to przy lapku Jula zrobiła nam sama :szok::-D
no i widać na jednym moją choinkę :-)

Załączniki

• ciekawska Julka.jpg
    ciekawska Julka.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 53
  • zrobione przez Julcię.JPG
    zrobione przez Julcię.JPG
    39,4 KB · Wyświetleń: 56
  • na sniegu.jpg
    na sniegu.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 54
  • szczęśliwa rodzinka.jpg
    szczęśliwa rodzinka.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 63
  • ja i Julka choinka.jpg
    ja i Julka choinka.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 59
Beatko super zdjęcia! My chyba też musimy sobie zrobić zdjęcie we czwórkę pod choinką :-) tylko jak utrzymać dwójkę dzieci, nie mówiąc już o tym by się usmiechnęli w tym samym momencie :-D

reklama
Do góry