reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Beata świetne fotki!
To i ja wrzuce parę :-D m.in. moje rude włosy, Kacyk jak je pieroga, moczke i ciacho (wspólnie ze swoim czarnym ulubieńcem), na macie muzycznej, w szafach.... :-D

Załączniki

• IMG_0257.jpg
    IMG_0257.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_0004.jpg
    IMG_0004.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_0307.jpg
    IMG_0307.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_0077.jpg
    IMG_0077.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_0272.jpg
    IMG_0272.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_0199.jpg
    IMG_0199.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_0181.jpg
    IMG_0181.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_0010.jpg
    IMG_0010.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_0172.jpg
    IMG_0172.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_0223.jpg
    IMG_0223.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Super te Wasze dzieciaczki i choinki:tak:

Ewo w tym roku i u nas choinki straszliwie drogie. Jodełka malutka 140zł!:szok: No zgroza. Wobec czego mamy swierczka, ale udało sie wyszukac gęsciutkiego i jest fajnie- czubek niemal dotyka sufitu:tak:

Patra-kolor włosów fajowy:tak:

Patra ja nie wiem ,ale bardziej mi sie podobalaś czarnych.
Bo chyba takie miałąś przedtem prawda??
a I w loczkach Ci fajnie:tak::tak::tak::tak:..

Kacperek tak jak pisalam wielki przystojny kawaler,którego wszedzie pełno.:tak::-D;-)

Dziękujemy za komplementy :-D
Ale przyznam się wam że popieram Justysie.. Lepiej się czułam w czarnym kolorze. Rudy zaproponował mężul, kiedyś już miałam ten kolor więc zaryzykowałam. Ale myślę że tak w lutym wrócę do czarnego albo conajmniej do brązu :tak: A loki mi się tez podobały ale to jednak strasznie włosy niszczy chociaż dosyć długo mi się trzymały ;-) Pół roku. W sumie jeszcze trochę ich mam ale większość ściełam :tak:
Myśle że wrócę do tej fryzury

Załączniki

• P1020330.jpg
    P1020330.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 93
W tych czarnych to poleciałabym na Ciebie od razu:tak::tak::tak:;-).
A zczarnych odrazu daalas rudy czy przechodzilaś po mału w ten kolor.
a co do lokow to mialas trwałą??
Ja myslałąm ,że natura!!!:szok::szok::szok::szok:

Trwałą miałam, naturalne to mam falowane, ale fakt, są bardzo podatne na skręt :-)
A zeby mieć rudy to raz rozjaśniałam a tydzień później nakładałam farbe "ognista czerwień" :-D

Przypominamy się ;)

Patra a Ciebie to teraz bym już napewno na ulicy nie poznała :)

Załączniki

• IMG_0168.jpg
    IMG_0168.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 61
Alusia widzę, że Jasio uśmiechnięty.

Patra mały ancymon z Twojego 'łosia' :-D:-D

A oto ja w nowej fryzurce :-D Dałam się wygolić z lewej strony... nie wiem czy dobrze - ale wiem, że odrośnie :tak:
Fryzjerka ostatecznie sugerowała się tą fryzurką Fryzury krótkie / fryzura #425
Doszłyśmy do wniosku, że krótszą zawsze można zrobić z dłuższej, a na odwrót nie bardzo.

Załączniki

• IMG000012.jpg
    IMG000012.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG000013.jpg
    IMG000013.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG000009.jpg
    IMG000009.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG000008.jpg
    IMG000008.jpg