reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Annie z tymi numeracjami to wszystko pomieszane jest. Bo Kacperos nosi np ubranka dla dzieci na np 36 m :szok: a w rzeczywistości sa malutkie. Ja małemu to kupuje ubranka na tzw oko. Raz mu kupiłam kompelet dzinsowy na 24 miesiace i co? i był na styk :eek: Więc ja nie patrze na te numeracje bo one nic mają sie do rzeczywistości. Raz porównywałam bodziaki o rozmiarach od 86 do tego nowego 104 i szczerze powiedziawszy nieiwiele sie roznily.. :confused:

reklama
Patra- Kacperos jest super! I naprawde wieeelki chłop z niego choc wygląda szczuplutko:tak:

A to moja rozbójniczka- zdjęcia dzisiejsze:cool2:

P1130359.jpgP1130382.jpgP1130366.jpgP1130353.jpgP1130374.jpgP1130349.jpgP1130376.jpgP1130352.jpgP1130367.jpg

Po prostu urocza :-):-):-)

Czy Wam też się wydaje, że cudze maluchy wyglądają poważniej niż wasze? Mój Adam wygląda jak taki większy bobas, a Wasze to jak duże dziewczynki i chłopcy :-)

Czy Wam też się wydaje, że cudze maluchy wyglądają poważniej niż wasze? Mój Adam wygląda jak taki większy bobas, a Wasze to jak duże dziewczynki i chłopcy :-)

EWA a ja dokladnie to samo mysle o moim...ze wasze dzieciaczki to takie juz ''dorosle'' a moj to taki jeszcze dziecinny;);)
A wlasnie o twoim Adamku pomyslalam juz jakis czas temu(byly foty na sniegu) ze taki powazny juz mezczyzna :D:D

A Zosienka przesliczna...no beda sie o nia bic ;)

Cisza na forum to fotki obejrzalam :-)

ANIA ale masz cudny brzuszek!! i fotki cudne!! A Zosia jaka ona jest piekna!!!Blondyneczka :-) i ciacha z Toba robi.. mhhhh

EWA chlopaki fajne!! fajnie że 2 dzieci :-) Moja lena przy nich to pewnie miniaturka

ALUSIA Twoje tez.. super fotka ta w lozeczku

PATRA haha moja Lena tez wywala z szafy ubrania... to chyba najwieksza frajda.. sciaganie z wieszakow sukienek, rozkladanie bluzek i bawienie sie butami .. p.s. przystojnego masz syna :-)

BEATKO JULKA minke ma zawodową

VIORECZKA piekna masz corcie!!

WILSONKA
i Twoja malgosia na fotkach wcale na takiego szczupaczka nie wyglada ;-)

Ostatnia edycja:
I ja sobie pooglądałam.

Alusia super chłopaki
Patra przystojniak Ci rośnie, a guz całkiem spory, u nas jeszcze takiego nie było
Aniu śliczna Zosieńka, widać że będzie mamusi pomagać, zresztą już pomaga

Załączniki

• lklk (3).jpg
    lklk (3).jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 66
  • lklk (4).jpg
    lklk (4).jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 58
  • lklk (1).jpg
    lklk (1).jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 61
  • lklk (2).jpg
    lklk (2).jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 64
  • lklk.jpg
    lklk.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Wklejam jak obiecałam zdjęcia Tomiego na łyżwach :-) ale miał radochę. Na prawi każdym zdjęciu i na filmie widać, że cały czas się uśmiecha i suszy zębole :-D

Załączniki

• PC160024.jpg
    PC160024.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 51
  • PC160017.jpg
    PC160017.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 55
  • PC160027.jpg
    PC160027.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 51
  • PC160012.jpg
    PC160012.jpg