reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

reklama
Sliczne te lipcowe dzidziorki :-)

madzik biedroneczka jest prześliczna :happy2:
kama Maja pyzatka słodziutka :-)
magdzia Alunia niesamowite włosiska ma śliczna jest :happy: a jakie imię ma piękne ;-)
nadiaa no proszę kolejna pięknota i na dodatek też Ala i ma takie same gatki jak moja :tak:
Mysza Ninka maleńka i jakie ładne oczęta ma :happy:
Cynamonka słodziak z tej Lileńki a włoski niesamowite niedługo to kucyki bedzie mogła nosić ;-)

A to moja Alutka malutka ;-)

tu jeszcze w szpitalu
imgp1119m.jpg

już w domu

imgp1162y.jpg

imgp1195.jpg

Przecudne maluszki :-)
Dziewczęta, wszystkim Wam raz jeszcze gratuluję tak cudownych pociech .. Oby sie zdrowo chowały :tak:

A to moja gwiazda i zakochany starszy brat ;-)

Załączniki

• Obraz 063.jpg
    Obraz 063.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 074.jpg
    Obraz 074.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 78
  • Obraz 149.jpg
    Obraz 149.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 68
nareszcie doczekaliśmy się własnego Bobaska, a oto On, nasz pierworodny Syn :-D oczywiście, jak dla każdej mamusi, najpiękniejsze dziecko świata ;-) Krzysztof Florian, ur. 09.07.2010, godz 10.05, 3.1 kg żywej wagi, 54cm wzrostu, miłość mojego życia :-DDSCF6673a.JPG

Nadrabiam zaległości i normalnie jestem zachwycona dzieciaczkami. Można by patrzeć godzinami jak śpią, jakie grymasy robią no i słodkie minki, choć bezwiednie robione to każdej mamie wydają się skierowane do niej. Najbardziej fascynują mnie włosy jedne takie mają bujne czupryny że hej (ciekawe czy ich mamuśki potwierdzą, że zgaga je męczyła, mnie nie męczyła i mała ma włosy po mamie czyli lichutkie)

reklama
Do góry