reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

jejku rozczulam sie jak widze fotki waszych dzieci.

Bartus sliczny jestes!!!!

Vanilka czy moge zarezerwowac sobie twojego Davidka jako przyszlego ziecia?!obiecuje byc dobra tesciowa:laugh2:sliczny ten twoj skarb!!
:-D:-D:-D zobaczysz jaka Maja bedzie ladna :tak:
matko juz sie nie moge doczekac reszty malenstw!!

reklama
Vanilka śliczne zdjęcia. Dawidek - niezły słodziaczek. A Gabryś pewno nie będzie umiał się odpędzić od dziewczyn ;-) I w ogóle ładnie tam "u Was".

wybaczcie dziewczyny ale kasuje fotki ...tak sobie pomyslalam ze jakis debil zrobil cos takiego na tych czerwcowkach ..wiec boje sie wrzucac tak na ogolny fotki swoich dzieci ..cholera wiec czy ktos ich nie skopiuje i potem nie powie ze to jego ..albo cos gorszego !!
wiec tylko na zamkniety wrzucam ...

vanilka, zgadzam sie z Toba;-)dzieciaczki masz kochane :-)nie pamietam czy juz gratulowalam, wiec raz jeszcze wielkie gratki!!!....po dzisiejszym czerwcowym forum rozne mysli mi do glowy przychodza...

Vanilka podejrzewam ze nikt nie bedzie ci mial tego za zle.w pelni cie rozumie,jak widac debili w sieci nie malo.

Dziewczyny słodkie te Wasze dzieciaczki!! Kurcze jak tu wchodzę to zaczynam mieć deprechę że trzeba jeszcze czekać na swojego ddzieciaczka!! Ale cóż w końcu i my się doczekamy mam nadzieję!!
Wszystkie maleństwa Dawidek, Bartuś i Julcia przekochane!!

jasne vanilka ja tez balabym sie wklejac na ogolnodostepny zdjęc moich dzieci. Juz nie raz widzialam i slyszalam rozne akcje. Ale ta dzisiejsza na watku czerwcowym to masakra. Musimy byc czujne.
mam nadzieje, ze bede mogla tez wejsc na zamknięty i dzielic sie z wami foteczkami.

reklama
ja nie zdazylam zobaczyc...ech...czekam na zamknietym;)
kukne na czerwcowy...co to za afera...choc domyslam sie, bo to bylaby tego typu...nie pierwsza...

Do góry