reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
patusia44- musze się też umówić na usg 4d, bo przy sotatniej mojej wizycie lekarz, nie mógł zbadać wszytskich parametrów małej, więc sie troche denerwuję , bo to miało być połówkowe, ale mała wcale nie miała na nie ochoty. Zadzownie w tyg i się umówię, a wtedy ja wkleję jakieś zdjęcia mojej kruszynki, bo jak narazie to te z usg 2d są nie zaciekawe!

patusia44- musze się też umówić na usg 4d, bo przy sotatniej mojej wizycie lekarz, nie mógł zbadać wszytskich parametrów małej, więc sie troche denerwuję , bo to miało być połówkowe, ale mała wcale nie miała na nie ochoty. Zadzownie w tyg i się umówię, a wtedy ja wkleję jakieś zdjęcia mojej kruszynki, bo jak narazie to te z usg 2d są nie zaciekawe!
Aniu mówię ci niesamowite przeżycie- mój mąż przed badaniem marudził,że drogo- a po mówił że warto było- fajne było to że leżałam a przed oczami miałam własny monitor- a mąż razem z lekarzem śledzili na wspolnym przebieg całej sytuacji
Polecam !!!!!

reklama
a to my...
w 23 tygodniu... już mnie wygięło trochę :eek::eek::eek: ale cudownie się czuję ...
A swojego badania 4D już się nie mogę doczekać...:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_0871 copy.jpg
    IMG_0871 copy.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 104
Do góry