reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

marychna- kochana jestes, jesli chodzi o buzie mam ciagle problem z drobnymi przebarwieniami po tradziku :baffled:ale powoli w zolwim tempie znikaja... na zdjeciach nie widac bo makijaz robi swoje..:-D

reklama
witam
u mnie 32 tydzien dzis :tak:;-)i 104 cm uuuu rosniemy 1 cm na tydzien...ciekawe czy przekrocze 112????
jezeli chodzi o kilogramy to 15na plusie tragedia...........a nie jem wcale tak duzo ani slodyczy!!!!!:angry:
dziwne!!!!tak juz poprsotu mam i juz......nie chcialam przekroczyc 15 a teraz musze uwazac zeby nie przekroczyc 20kg.ojjjjjjjjjjj
a do tego musialam przestac cwiczyc ze wzgledu na skurcze!!!!!!:crazy:
coz wszystko dla dobra mojego kochanego bąbelka!!!!niech zdrowo rosnie i w brzusiu jak najdluzej siedzi:tak:chociaz juz mu ciasno!!!!!!
pozdrawiam

heh a u mnie na dzień dzisiejszy 106 :D
waga na razie stoi...czyli nadal 15 na plusie...
opłacało się przerzucić ze słodyczy na owoce ;)

jola- ojejku cudowny brzuszek.. taki okraglutki ale z pewnoscia bardzo ciezki...

tikanis- super fotki... brzuszek ladny...

Hello...
Poniewaz dlugo mnie nie bylo, a bylam na USG to musze nadrobic... :)
Prezentuje kilka fotek... Dwie sa z buziakiem, ale Julka wstydziochem jest wiec sie raczka zaslaniala. Pan doktorek wychwycil co mogl najlepszego. Jak dla mnie bomba :tak:
No i my sie z tatem prezentujemy na dwoch.
A na ostatnim jest stopka :-) w zasadzie wielka stopa Julki. Wg. wyliczen wyszlo, ze ma taka stope, jak kosc udowa... Hiehie... No i cale nogi w stosunku do wieku ciazy tez ma dlugie, wiec wspolnie z doktorkiem ustalilismy, ze Julka poszla w dziadka (mojego tate).
Wazy 1681g.
Lozysko jest w jak najbardziej porzadanym miejscu, u gory po prawej. A poniewaz Julka jest glowa do gory, to lozysko troche przeszkadzalo w zdjeciach.... Ale poza tym wszystko jest OK.

Poprzedniczkom bardzo gratuluje pieknego wygladu. Ja niestety az takim ladnym nie moge sie poszczycic!
Jola poprostu podziwiam wytrzymalosc, ja juz teraz z takim malym brzuchem jecze i kwicze z bolu.... SZACUN!:tak:

Załączniki

• buzia2.jpg
    buzia2.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 76
  • buzia.jpg
    buzia.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 77
  • stopa.jpg
    stopa.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 85
  • my1.jpg
    my1.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 92
  • my2.jpg
    my2.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 97
słonko stópka małej jest całkiem pokaźnych rozmiarów :rofl2:
hihihihi
szkoda że twój wstydzioszek się rączką zasłaniała (mój natomiast bawił się swoją nogą - lizał ją, próbował ugryźć, apotem wąchał sobie smyrki - więc też nie mam fotki buziolka ;-)).

aaa i bym zapomniała napisać - masz bardzo przystojnego męża ;-) :-)
tylko nie mów mu tego bo w samozachwyt wpadnie :rofl2:

aaa i bym zapomniała napisać - masz bardzo przystojnego męża ;-) :-)
tylko nie mów mu tego bo w samozachwyt wpadnie :rofl2:
A tez mi sie podoba :-) Dziekuje!;-)

Wczoraj mu powiedzialam, ze kiedys jedna z Was tak napisala, bo nie chcial do zdjec pozowac.... "Bo zaraz wrzucisz do netu i bedziesz sie kolezankom chwalila!"
Wiec, zeby sie zachecil szepnelam mu, ze juz go widzialyscie i ze jest "spoko".
:-D No, wiec jak widzicie nawet buzi do zdjecia dal.

Chcialabym, zeby Julka miala wlosy po tacie, czyli czarne a po mnie oczy niebieskie.... No i karnacje tez moze miec po tacie, bo on jest ciemniejszy niz ja. ZNACNIE! Bo teraz to ja jestem jak kartka papieru blada.

reklama
slonkoonline śliczna ta Twoja wstydzioszka :-)
ach jak ja żałuje ,że mój maluszek tak się ułożył ,że nie mogłam nawet buźki zobaczyć...
mąż faktycznie niczego sobie a zdjęcia słooodkie :tak:

a to my w 33 tygodniu :sorry2:

Załączniki

• brzucho 33 tydzień 001_resize.jpg
    brzucho 33 tydzień 001_resize.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 71
  • brzucho 33 tydzień 002_resize.jpg
    brzucho 33 tydzień 002_resize.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 77
  • brzucho 33 tydzień 003_resize.jpg
    brzucho 33 tydzień 003_resize.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 69