reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
dobra wiem ze mam fiola ale kurcze lubie sie teraz fotografowac.. :rofl2:

Załączniki

• P2200970.jpg
    P2200970.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 79
  • P2200972.jpg
    P2200972.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 64
  • P2200974.jpg
    P2200974.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 69
  • P2200977.jpg
    P2200977.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 69
  • P2200978.jpg
    P2200978.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 81
tikanis - cudownie wyglądasz Kochana :-D Nie dziwię się, że aparat nie chce Cie "spuścić z oczka" - będziesz miała piękną pamiątkę z okresu ciąży :-)

barmanka, aga_k_m - dziekuje dziewczynki jestescie wspaniale

ja wczoraj horror przezylam,,, mialam wizyte kontrole , lekarz badal mnie i dzidzie i wszytsko bylo w jak najlepszym porzadku... wieczorem bardzo zaczalo mnie podbrzusze bolec.. az mi lezka poleciala.. dzwonilam do gina powiedzial ze jak nie przestanie mam jechac do szpitala.. wzielam nospe i nie przestawalao.. no to pojechalismy do szpitala ale w szpitalu przestalo,, znow zadzwonilam do gina i powiedzial ze jak przestalo to nie musze zostawac w szpitalu.. ze mam brac nospe 3 razy dziennie.. ale jakby sie powtorzylo to mam jechac do szpitala... wiec oby sie nie powtorzylo.. zastanawiam sie czy usg sobie jeszcze dzisiaj nie zrobic.. bo lekarz powiedzial ze bede miala 26 marca czy lepiej poczekac.. do tego 26 marca .. hmm co radzicie???

reklama
hmm - ja bym odczekała troszkę z tym usg (chyba, że ból się powtórzy...) Ale do 26 marca chyba bym nie wytrzymała z niepewności...

Do góry