reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

paula7 piękny brzusio :)

tikanis
... Twoje zdjęcia zainspirowały mnie troszkę do dzisiejszej sesyjki. Udało nam się zreanimować aparat :)

Załączniki

• sesyjka 005.jpg
    sesyjka 005.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 92
  • sesyjka 006.jpg
    sesyjka 006.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 82
  • sesyjka 009.jpg
    sesyjka 009.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 79
  • sesyjka 010.jpg
    sesyjka 010.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Paula gdzie to 11 kg nic a nic nie widać kochana laseczka z ciebie :-)
confi przecudna sesja i taka naturalna-bardzo ładna z was para:-)

confi- super zdjatka:) udaly sie wam:) ciesze sie,, i zachecam inne dziewczynki do robienia zdjec no i oczywiscie umieszczania ich tutaj....:rofl2:

patusiu dziękuję :) mnie też się zdjęcia podobają :)

paula7 to jeszcze nie mąż ;) na razie narzeczony ale bardzo się napuszył jak nazwałaś go mężem bo bardzo by już chciał nim być ;) a szczuplutki jest ...ktoś musi :D

tikanis, imagination dziękuję :*

Kurcze, Dziewczyny zachęciłyście mnie swoimi fotkami i sama też narobiłam sobie zdjęć samowyzwalaczem ;-)
paula7, śliczny brzuszek! Nie widać żebyś w ogóle przytyła poza brzuszkiem oczywiście ;-) Pięknie!
Confi, wspaniała z Was para! No a z Ciebie radosna Mamusia! :tak:
tikanis, bardzo ładne fotki! Pozazdrościć! No i oczywiście piękna z Ciebie Maumusia! :tak:Musze sama namówić męża aby się zaangażował i porobił mi na pamiątkę!
A oto ja w 24 tyg... no prawie 25...
DSC03132m.jpgDSC03154m.jpg

Załączniki

• DSC03142m.jpg
    DSC03142m.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry