reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
NAJFAJNIEJSZY WąTEK!!!!

Śliczne bobaski, kazde bez wyjatku! :-)

A oto moja córcia..

PA192584.jpgImage097.jpg11.jpg

Irka ale masz śliczne córcie :)) dobrze naliczyłam że aż 4 ?? :))

Taka ja daria jaki słodzieczek i ten dreski hello kitty achhh :))

Dagna Matylda jest najmłodsza a wygląda juz tak "dorośle" cuuudne usteczka

Aguśka wydajesz sie byc strasznie sympatyczna :)) a Szymonek mały przystojniak :))

Ostatnia edycja:
Małgoś uśmiech pełną buzią :)) ja tez chciałam zrobic dzis fotke jak Lena sie smieje ale nie udało mi sie zrobic pełnego usmiechu :(

Irka ale sliczne krolewny. A Phoebe włoski ma przecudne, spinki mozesz juz zapinac:tak:.

małgos fajne zdjecie Ci sie udało zrobic., usmiech cudowny. Mi jakos nie udaje sie zrobic fotki jak mały sie smieje.

Asiek widac ze Lenka w dobrym humorku.

taka_ja ale słodzinka

reklama
sliczne!

Malgos - piekny usmiech:)udalo Ci sie uchwycic!

Asiek - uwielbiam Twoje dziewczyny:)

Irka - jake ma czarne wloski:)i wszystkie corcie sliczne:)

Aguuska - i Mama i Synus super:)

Taka_ja - sliczna, wystrojona panienka:)

Dagna - wczoraj pokazalam zdjecia Matyldy mojemIMGP1240.jpgu Kochaniu i uznalismy wspolnie, ze to wymarzona dziewczyna dla Filipa:)
pokaz jej czy zaakceptuje;)

Filip przed godzina:)lubi swoja karuzele;)

IMGP1237.jpg

nie wiem jak ja to robie...ustawiam kursor za tekstem, a zdjecia i tak nie tam gdzie chcialam...ale nie mam sily z tym walczyc;)

Do góry