reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
NAJFAJNIEJSZY WąTEK!!!!

Śliczne bobaski, kazde bez wyjatku! :-)

A oto moja córcia..

PA192584.jpgImage097.jpg11.jpg

Irka ale masz śliczne córcie :)) dobrze naliczyłam że aż 4 ?? :))

Taka ja daria jaki słodzieczek i ten dreski hello kitty achhh :))

Dagna Matylda jest najmłodsza a wygląda juz tak "dorośle" cuuudne usteczka

Aguśka wydajesz sie byc strasznie sympatyczna :)) a Szymonek mały przystojniak :))

Ostatnia edycja:
Małgoś uśmiech pełną buzią :)) ja tez chciałam zrobic dzis fotke jak Lena sie smieje ale nie udało mi sie zrobic pełnego usmiechu :(

Irka ale sliczne krolewny. A Phoebe włoski ma przecudne, spinki mozesz juz zapinac:tak:.

małgos fajne zdjecie Ci sie udało zrobic., usmiech cudowny. Mi jakos nie udaje sie zrobic fotki jak mały sie smieje.

Asiek widac ze Lenka w dobrym humorku.

taka_ja ale słodzinka

reklama
sliczne!

Malgos - piekny usmiech:)udalo Ci sie uchwycic!

Asiek - uwielbiam Twoje dziewczyny:)

Irka - jake ma czarne wloski:)i wszystkie corcie sliczne:)

Aguuska - i Mama i Synus super:)

Taka_ja - sliczna, wystrojona panienka:)

Dagna - wczoraj pokazalam zdjecia Matyldy mojemIMGP1240.jpgu Kochaniu i uznalismy wspolnie, ze to wymarzona dziewczyna dla Filipa:)
pokaz jej czy zaakceptuje;)

Filip przed godzina:)lubi swoja karuzele;)

IMGP1237.jpg

nie wiem jak ja to robie...ustawiam kursor za tekstem, a zdjecia i tak nie tam gdzie chcialam...ale nie mam sily z tym walczyc;)

Do góry