reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
gugalove,pierwsze co się rzuca w oczy to właśnie ... oczy Roksanki:-):-D:-D:-Dcudne spojrzenie

asiek,jaki tam pulpecik z Twojej Lenki:-)szczerze mówiąc wg mnie nawet "wyszczuplała":-Dśliczności

gosheek,mała modelka Wam rośnie:tak:a zdjęcie z Mamusią- REWELACJA!!!Cudne z Was kobietki;-):-)

Dziekuje dziewczyny :)
Beniaminko
ona na zdjeciach wyglada jakos grubiej niz w rzeczywistosci, ale to fakt ze na tyle co ona zjada to dobrze wyglada :)
gugalove fajniutke Twoje malenstwo :)

goshek śliczna ta twoja córeczka tak jak mamusia leżaczek ma taki sam jak mój smyk też go lubi:), pięknie sie uśmiecha
Asiek mała wie co dobre a co fuj hehe minka dobra :)śliczna córeczka
gugalove śliczne oczka ma twoje dziecię, wygląda jak aniołek

Ostatnia edycja:
tak dlugo tutaj nie zagladalam.....jak rosna nasze pieknosci!!!!!!!!!nie zapamiatalam tyle, zeby napisac kazdemu z osobna...ale wszystkie cudne!!!

Emilia - faktycznie nie zagladasz do nas...

Trixi - ale mnie wzrusza drugi suwaczek!

Skrzacie rodzinne zdjęcia to super sprawa a dziadkowie tacy szczęśliwi z wnusia!
Jojo
przyjaciele Małgosi są super!!
Trixi Kasia wygląda jak Aniołek mała piękność!!
Asiek wersja przed i po obiadku genialna!! a Lenka cudownaaaaa!!!!:-):-):-):-)
Gosheek na zdjęciu mama i ja to powiedziała bym że raczej siostra:-) bardzo młodo wyglądasz a Majeczka strasznie do Ciebie podobna!
Gugalove Roksana to śliczna dziewczynka!!! a te oczka przepiękne!!
Mam nadzieję że nikogo nie po minęłam wszystkie nasze kruszynki ( o ile można jeszcze tak o nich powiedzieć ) są przepiękne i cudowne!!

A tu mój Michaelinek :-)
DSC01139.jpg
DSC01147.jpg
DSC01136.jpg

emilia Krystianek ma powalający uśmiech. A zdjęcia pod choinką z rodzeństwem sa moje ulubione :)
Beniaminka Juleczka urocza. I jeszcze ta opaseczka. Uwilebiam takie dodatki.
marietta oj ten uśmiech chyba nie jedno serce złamie!
skrzacik Zdjęcie z pradziadkami super. Niestety nie każdy ma takie szczęście.
jojo można by powiedzieć "przyjaciele do grobowej deski ";-)
Trixi ale cudna ta Twoja Kasieńka. I ta opaska.... Miodzio!
asiek mały smakoszek. Ale moje ulubione zdjęcie Lenki to i tak to w różowej czapie. Boskie!
gosheek Majeczka prawdziwa laleczka. Widać dobre geny...A to zdjęcie wspólne powinno nosić tytuł "Mama z córką, ramię w ramię":tak:
gugalove cóż mogę dodać. Ach te oczęta....
magdzik Twój synuś to niezły przystojniaczek !

Ach te wrześniowe dzieciaczki!!! Pooglądam trochę i od razu humorek lepszy.

Magdzik faktycznie mały Michelinek :) Ale ja uwielbiam takie pultaski :) Zwłaszcza jak to zwę udka - pasztetówki :)

A tu moje dzieci, Maks i karnawałowe starszaki :)

DSC_0402modified.jpg DSC_0418.jpgDSC_0408.jpg

reklama
Do góry