reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
gugalove,pierwsze co się rzuca w oczy to właśnie ... oczy Roksanki:-):-D:-D:-Dcudne spojrzenie

asiek,jaki tam pulpecik z Twojej Lenki:-)szczerze mówiąc wg mnie nawet "wyszczuplała":-Dśliczności

gosheek,mała modelka Wam rośnie:tak:a zdjęcie z Mamusią- REWELACJA!!!Cudne z Was kobietki;-):-)

Dziekuje dziewczyny :)
Beniaminko
ona na zdjeciach wyglada jakos grubiej niz w rzeczywistosci, ale to fakt ze na tyle co ona zjada to dobrze wyglada :)
gugalove fajniutke Twoje malenstwo :)

goshek śliczna ta twoja córeczka tak jak mamusia leżaczek ma taki sam jak mój smyk też go lubi:), pięknie sie uśmiecha
Asiek mała wie co dobre a co fuj hehe minka dobra :)śliczna córeczka
gugalove śliczne oczka ma twoje dziecię, wygląda jak aniołek

Ostatnia edycja:
tak dlugo tutaj nie zagladalam.....jak rosna nasze pieknosci!!!!!!!!!nie zapamiatalam tyle, zeby napisac kazdemu z osobna...ale wszystkie cudne!!!

Emilia - faktycznie nie zagladasz do nas...

Trixi - ale mnie wzrusza drugi suwaczek!

Skrzacie rodzinne zdjęcia to super sprawa a dziadkowie tacy szczęśliwi z wnusia!
Jojo
przyjaciele Małgosi są super!!
Trixi Kasia wygląda jak Aniołek mała piękność!!
Asiek wersja przed i po obiadku genialna!! a Lenka cudownaaaaa!!!!:-):-):-):-)
Gosheek na zdjęciu mama i ja to powiedziała bym że raczej siostra:-) bardzo młodo wyglądasz a Majeczka strasznie do Ciebie podobna!
Gugalove Roksana to śliczna dziewczynka!!! a te oczka przepiękne!!
Mam nadzieję że nikogo nie po minęłam wszystkie nasze kruszynki ( o ile można jeszcze tak o nich powiedzieć ) są przepiękne i cudowne!!

A tu mój Michaelinek :-)
DSC01139.jpg
DSC01147.jpg
DSC01136.jpg

emilia Krystianek ma powalający uśmiech. A zdjęcia pod choinką z rodzeństwem sa moje ulubione :)
Beniaminka Juleczka urocza. I jeszcze ta opaseczka. Uwilebiam takie dodatki.
marietta oj ten uśmiech chyba nie jedno serce złamie!
skrzacik Zdjęcie z pradziadkami super. Niestety nie każdy ma takie szczęście.
jojo można by powiedzieć "przyjaciele do grobowej deski ";-)
Trixi ale cudna ta Twoja Kasieńka. I ta opaska.... Miodzio!
asiek mały smakoszek. Ale moje ulubione zdjęcie Lenki to i tak to w różowej czapie. Boskie!
gosheek Majeczka prawdziwa laleczka. Widać dobre geny...A to zdjęcie wspólne powinno nosić tytuł "Mama z córką, ramię w ramię":tak:
gugalove cóż mogę dodać. Ach te oczęta....
magdzik Twój synuś to niezły przystojniaczek !

Ach te wrześniowe dzieciaczki!!! Pooglądam trochę i od razu humorek lepszy.

Magdzik faktycznie mały Michelinek :) Ale ja uwielbiam takie pultaski :) Zwłaszcza jak to zwę udka - pasztetówki :)

A tu moje dzieci, Maks i karnawałowe starszaki :)

DSC_0402modified.jpg DSC_0418.jpgDSC_0408.jpg

reklama
Do góry