reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Kinia, mała chyba polubiła świnkę. ;)
Moja gwiazdeczka:
DSCF1246.jpgDSCF1195.jpgDSCF1218.jpg

reklama
ale mnie rozśmieszyło pierwsze zdjęcie- moja mała wczoraj tez smigała w takim samym pajacyku (mamy jeszcze czapke i spiworek do kompletu) i tez mamy taka grzechotke z serduszkami i tez mate tiny love ;))))
śliczna Karolinka :))

Kitkę to można mu było robić od urodzenia :) Ciekawe czy kolor oczu mu się zmieni... Ja mam brązowe, mąż szaro-zielone. Jedynie mój tato ma niebieskie z dziadków a tak reszta też brązowe :)

kinia, moja mała też tak szaleje , ale z konikiem morskim Fishera:-)jest w nim zakochana:-)

whitney,jaka śliczna lala z Karolinki;-)

marta, fryz Adaśka wygrywa:tak:bomba!!!

jojo ,słodkie dzieciaki,:-) a Gosia urocza

jojo Ale fajne dzieciaczki
asiek ale masz zabójcze zdjęcie w sygnaturce - super!!!
whitney ale Damesa z Karolinki w tej sukieneczce, nonono
gosheek tak to miłość :)
marta Adaś ma super bujną czuprynkę, a asiek ma rację oczy - utonąć w nich można :)

reklama
Do góry