reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Rosna te nasze szkraby jak nie wiem :D Dzis mija Filipkowi 4miesiace a ja mam wrazenie jakbym dopiero rodzila. Leci ten czas jak oszalaly a nasze malenstwa z kazdym dniem coraz piekniejsze :)

reklama
Gaju, piekne masz dzieci, bardzo podobni do siebie, i do mamusi ma się rozumieć :) Maksio piekna biedroneczka i dzielnie ospę znosi, ma bardzo słodką buziunię, taką niewinną, anielątko małe :)

Nooo ślicznie :) Ksiulka, Przysza mamo, Marija sliczne wasze maluszki :)
Gaja masz świetne dzieci! Wydają się takie grzeczne :) ja chciaalbym zeby moje blizniaki mialy siostrzyczke za jakies 3 lata ;P

Haha no na zdjęciach to aniołki :) Ale nie narzekam, Miłosz naprawdę dużo mi pomaga przy Maksiu, jak trzeba się zająć a ja muszę np. obiad zrobić to nigdy nie odmówi :) Olcia też się stara ale wiadomo jest mniejsza i na dłuższą chwilkę sie nie zajmie i nie wymagam od nich tego :) A Maksiu na fotkach to faktycznie minki takie słodkie a taki terrorysta :)

hahaha dobre!!! dokładnie wszystkie nasze pociechy są przesłodkie i nikt nie pomyslałby nawet ,że potrafia tak dawać w kość!! a maksiu z tymi swoimi puckami słodkimi to tylko na aniołka wygląda!!!

Nadia wczoraj dostała świnkę w prezencie i oto zdjęcie jak zareagowała na nowego pluszaka ;D

Załączniki

• DSC00170.jpg
    DSC00170.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry