reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

PrzyszłaMamo, Torianek słodziutki, a jaki skupiony na czymś, a może odpoczywa po cwiczeniach ? :)
Trixi, jeszcze raz gratulacje i słyszę, że przeczuwasz że historia sę powtórzy :)

reklama
To i ja wstawie zdjecie mojego szczescia , bo od urodzenia nie wklejalam tu nic.

3-4.jpg1-4.jpg

2-1.jpg

A co do butelek TT to tak jak i na glownym forum juz pisalam , sa reweleacyjne - avent i lovi sie chowaja . Tez karmie piersia i butelka i przy lovi nie chcial ssac , a przy tt ssie i piers bardzo chetnie .

ksiulka wlasnie zastanawialam sie czy nie kupic malej takiej butelki i skoro tak mowisz to chyba sie zdecyduje :)
przyszla_mamo, marja sliczne chlopaki!!!!
trixi mialam termin na 1 wrzesnia z Maja :) ale wyskoczyla dopiero 8:), mam sentyment do tej daty :)

gosheek polecam :) u nas tych butelek nie ma więc siostra mi ją kupiła w Żywcu gdzieś jest jakiś duży sklep dziecięcy wszystko mają ale jak się nazywa to nie wiem a ceny przystępne jak coś potrzebuje to jej każe kupować tam bo u nas drożej :)

ja tez mam butle TT rewelacja i kształt ekstra.. trixi to tak jak i Kasia 1 wrzesnia tyle ze lekarz tez moze sie mylic hehe:p
to gratulacje raz jeszcze
marja synuś super"men" hehe

reklama
gaja jaki Maksio slodkki i jaki duzy juz!!! Ola i Milosz tez super :)
ksiulka czy mozez zapytac siostry jak sie nazywa ten sklep w Zywcu, w sumie mam niedaleko to kiedys zajade przy okazji:)

Do góry