reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

PrzyszłaMamo, Torianek słodziutki, a jaki skupiony na czymś, a może odpoczywa po cwiczeniach ? :)
Trixi, jeszcze raz gratulacje i słyszę, że przeczuwasz że historia sę powtórzy :)

reklama
To i ja wstawie zdjecie mojego szczescia , bo od urodzenia nie wklejalam tu nic.

3-4.jpg1-4.jpg

2-1.jpg

A co do butelek TT to tak jak i na glownym forum juz pisalam , sa reweleacyjne - avent i lovi sie chowaja . Tez karmie piersia i butelka i przy lovi nie chcial ssac , a przy tt ssie i piers bardzo chetnie .

ksiulka wlasnie zastanawialam sie czy nie kupic malej takiej butelki i skoro tak mowisz to chyba sie zdecyduje :)
przyszla_mamo, marja sliczne chlopaki!!!!
trixi mialam termin na 1 wrzesnia z Maja :) ale wyskoczyla dopiero 8:), mam sentyment do tej daty :)

gosheek polecam :) u nas tych butelek nie ma więc siostra mi ją kupiła w Żywcu gdzieś jest jakiś duży sklep dziecięcy wszystko mają ale jak się nazywa to nie wiem a ceny przystępne jak coś potrzebuje to jej każe kupować tam bo u nas drożej :)

ja tez mam butle TT rewelacja i kształt ekstra.. trixi to tak jak i Kasia 1 wrzesnia tyle ze lekarz tez moze sie mylic hehe:p
to gratulacje raz jeszcze
marja synuś super"men" hehe

reklama
gaja jaki Maksio slodkki i jaki duzy juz!!! Ola i Milosz tez super :)
ksiulka czy mozez zapytac siostry jak sie nazywa ten sklep w Zywcu, w sumie mam niedaleko to kiedys zajade przy okazji:)

Do góry