reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Dziekuje dziewczyny za komplementy :):):):zawstydzona/y:
Beniaminko rzeczywiscie wiekszosc prezentow to Majeczki a wszystkie torby wieksze od niej :) A co do strojenia to jak pojechalismy w strony rodzinne i wszystkie kolezanki wojki ciotki zaczely nas odwiedzac to Majeczki garderoba zaczela pekac w szwach :) Takze zapas strojnych ciuchow ma az do rozmiaru 86!!!:happy:
Kinia zdjecie pod tytulem ale o co chodzi bomba!! skad ja znam ta mine :)

reklama
gosheek - dołączam się do zachwytów. Piękna mama to i córa boska! :)

kinia
- najpierw się zastanawiałam co Ty na jednym zdjęciu taka opalona, później doczytałam, że to ciocia ;D Hahaha! :) Śliczna malutka. Adaś na chrzcinach te miał taki kaptur jak krasnal wyglądał! :D

Śliczne dzieciaczki wszystkie bez wyjątku
To i ja dodam kilka fotek mojej Małgosi SDC10953.jpg SDC10962.jpg SDC10973.jpgSDC10959.jpg

śliczne dzidziusie i sliczne mamusie :) gosheek zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam nie wiem czemu, ale pozytywne zaskoczenie :)dzidzius sliczny oczywiscieKinia super zdjecie tego skrzacika malego hihi kochane , Karolina ty jestes mama 3 dzieci z tego co pamietam? w zyciu bym nie powiedziala sliczna corcia...

jojo31 super malgosia :)urodzona fotomodelka :)urocza

podsumowujac wszytskie dzieciaczki sa sliczniutkie, i kochane :)

ponownie dziekuje :)
jojo Twoja Malgosia urocza, a oczka tylko sie swieca zeby cos napsocic:)
karolina ja tez bym w zyciu nie powiedziala ze masz juz trojke brzdacow :) Tak mlodziutko wygladasz:)

jojo śliczna ta Twoja córcia, szaleństwa na macie przynoszą dużo frajdy:)
Kinia śliczny ten skrzacik :)

Zdjęcie0236.jpgmy
Zdjęcie0251.jpg spacerkowo
Zdjęcie0252.jpg nie chce lecieć :-D

reklama
Do góry