reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

DSC00671.jpgDSC00371.jpgDSC00752.jpg
oto moja ksieżniczka ;-)

reklama
karolinkare cudna z Was rodzinka..dzieci sliczne a i Ty pieknie wygladasz:)

marietta sliczny chlopczyk:)

karolina fajna babka z Ciebie a corcia sliczna:)

a to Dawidek

karolinkare super maluszki! Zdjęcia jak z profesjonalnej sesji zdjęciowej.
marietta twój Jeremiaszek jest przesłodki i ma fantastyczne dołeczki jak sie uśmiecha.
karolina ale twoja niunia do ciebie podobna.
malgos Dawidek super minke ma a na zdjęciu z pluszakami extra wygląda.

Wow Karolina, świetnie wyglądasz !!!!!!!!!po dodatkowych kilogramach nie ma śladu!!! jeszcze raz w o w !

A Juleczka cudo,mała księżniczka:tak: moja niuńka ma takie samo wdzianko z Hello Kitty:-)

Małgoś z Dawidka już całkiem duży kawaler:-)starszy od mojej małej, mieszka w sąsiedztwie...trzeba będzie zadziałać w przyszłośc w tym temaciei:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam sie i tutaj. ZAgladalam tu juz wczesniej ale nigdy nie mialam czasu wstawic zdjec ale teraz juz wkoncu sie pochwale moja ksiezniczka :)
A wasze dzieciaczki wszystkie takie slodkie ze chetnie bym taka cala gromadke do siebie do domku wziela :)
DSCF1607.jpgtrzy pokolenia:)
DSCF8487.jpgzabawy z tata:)
DSCF8558.jpgna chrzcinach
DSCF8630.jpgbawie sie u dziadka :)
DSCF1597.jpgMaja jako Święty Mikołaj
DSCF8588.jpgMaja i przyjaciele
DSCF1563.jpgMaja&fitness:)

Załączniki

• DSCF1606.jpg
    DSCF1606.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Dokładnie Gosheek piękna z Ciebie Dziewczyna i córcia zdaje się poszła w ślady mamy, bo także pięknota mała :)A ile prezentów, pewnie większość dla Majeczki :)I super ją Mamusia stroisz :)

jakie fajne zdjecia!!!!!!!

Karolinkare - ale z Ciebie szczesciara:)))i zdjecia siwetne, chyba pzrez fotografa robione?

Karolina - Julcia bosko a i Ty jak dziewczynakwygladasz:)

Goshek - powtorze za dziewczynami, sliczna Mama, sliczna corcia:)a zdjecie na macie - jak bym swojego Filipa widziala:)pelne skupienie;)

Malgos - superasny Dawidek!

gosheek no to i ja się powtórzę - ładna mamusia to i córcia ślicznotka
malgos Jak Dawidek ściska tego pluszaka :)
KArolina tutaj też nie ma wątpliwości co do urody Julci - jaka mama taka córcia, śliczności z Juleczki
Karolinkare fajna rodzinka, szkraby już duże i przeurocze. Jestem pod wrażeniem sesji zdjęciowej, dla fotografa należą się głębokie ukłony - super
marietta synuś wygląda na bardzo pogodnego maluszka. Super.

Ostatnia edycja:
reklama
A tu kilka fotek małej:
1. Tutaj wygląda jak mały skrzat z tym kapturkiem, więc musiałam zamieścić ;) - chrzcinowo
2. U cioci też jest fajnie :)
3. A to przed spaniem - moje ulubione
4. Kolejne w piżamce pod tytułem: " Ale o co chodzi? "

Załączniki

• DSC00980.jpg
    DSC00980.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC01102.jpg
    DSC01102.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC00250.jpg
    DSC00250.jpg