reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
karolinkare super maluszki! Zdjęcia jak z profesjonalnej sesji zdjęciowej.
marietta twój Jeremiaszek jest przesłodki i ma fantastyczne dołeczki jak sie uśmiecha.
karolina ale twoja niunia do ciebie podobna.
malgos Dawidek super minke ma a na zdjęciu z pluszakami extra wygląda.
marietta twój Jeremiaszek jest przesłodki i ma fantastyczne dołeczki jak sie uśmiecha.
karolina ale twoja niunia do ciebie podobna.
malgos Dawidek super minke ma a na zdjęciu z pluszakami extra wygląda.
Ania_86
Fanka BB :)
Wow Karolina, świetnie wyglądasz !!!!!!!!!po dodatkowych kilogramach nie ma śladu!!! jeszcze raz w o w !
A Juleczka cudo,mała księżniczka moja niuńka ma takie samo wdzianko z Hello Kitty:-)
Małgoś z Dawidka już całkiem duży kawaler:-)starszy od mojej małej, mieszka w sąsiedztwie...trzeba będzie zadziałać w przyszłośc w tym temaciei
A Juleczka cudo,mała księżniczka moja niuńka ma takie samo wdzianko z Hello Kitty:-)
Małgoś z Dawidka już całkiem duży kawaler:-)starszy od mojej małej, mieszka w sąsiedztwie...trzeba będzie zadziałać w przyszłośc w tym temaciei
Ostatnia edycja:
gosheek
Witam sie i tutaj. ZAgladalam tu juz wczesniej ale nigdy nie mialam czasu wstawic zdjec ale teraz juz wkoncu sie pochwale moja ksiezniczka
A wasze dzieciaczki wszystkie takie slodkie ze chetnie bym taka cala gromadke do siebie do domku wziela
trzy pokolenia
zabawy z tata
na chrzcinach
bawie sie u dziadka
Maja jako Święty Mikołaj
Maja i przyjaciele
Maja&fitness
A wasze dzieciaczki wszystkie takie slodkie ze chetnie bym taka cala gromadke do siebie do domku wziela
trzy pokolenia
zabawy z tata
na chrzcinach
bawie sie u dziadka
Maja jako Święty Mikołaj
Maja i przyjaciele
Maja&fitness
Załączniki
Ostatnia edycja:
Beniaminka
Dokładnie Gosheek piękna z Ciebie Dziewczyna i córcia zdaje się poszła w ślady mamy, bo także pięknota mała A ile prezentów, pewnie większość dla Majeczki I super ją Mamusia stroisz
jakie fajne zdjecia!!!!!!!
Karolinkare - ale z Ciebie szczesciara))i zdjecia siwetne, chyba pzrez fotografa robione?
Karolina - Julcia bosko a i Ty jak dziewczynakwygladasz
Goshek - powtorze za dziewczynami, sliczna Mama, sliczna corciaa zdjecie na macie - jak bym swojego Filipa widzialapelne skupienie
Malgos - superasny Dawidek!
Karolinkare - ale z Ciebie szczesciara))i zdjecia siwetne, chyba pzrez fotografa robione?
Karolina - Julcia bosko a i Ty jak dziewczynakwygladasz
Goshek - powtorze za dziewczynami, sliczna Mama, sliczna corciaa zdjecie na macie - jak bym swojego Filipa widzialapelne skupienie
Malgos - superasny Dawidek!
Kinia1
Wrześniowa mama '10
gosheek no to i ja się powtórzę - ładna mamusia to i córcia ślicznotka
malgos Jak Dawidek ściska tego pluszaka
KArolina tutaj też nie ma wątpliwości co do urody Julci - jaka mama taka córcia, śliczności z Juleczki
Karolinkare fajna rodzinka, szkraby już duże i przeurocze. Jestem pod wrażeniem sesji zdjęciowej, dla fotografa należą się głębokie ukłony - super
marietta synuś wygląda na bardzo pogodnego maluszka. Super.
malgos Jak Dawidek ściska tego pluszaka
KArolina tutaj też nie ma wątpliwości co do urody Julci - jaka mama taka córcia, śliczności z Juleczki
Karolinkare fajna rodzinka, szkraby już duże i przeurocze. Jestem pod wrażeniem sesji zdjęciowej, dla fotografa należą się głębokie ukłony - super
marietta synuś wygląda na bardzo pogodnego maluszka. Super.
Ostatnia edycja:
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
A tu kilka fotek małej:
1. Tutaj wygląda jak mały skrzat z tym kapturkiem, więc musiałam zamieścić - chrzcinowo
2. U cioci też jest fajnie
3. A to przed spaniem - moje ulubione
4. Kolejne w piżamce pod tytułem: " Ale o co chodzi? "
1. Tutaj wygląda jak mały skrzat z tym kapturkiem, więc musiałam zamieścić - chrzcinowo
2. U cioci też jest fajnie
3. A to przed spaniem - moje ulubione
4. Kolejne w piżamce pod tytułem: " Ale o co chodzi? "
Załączniki