reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Gaja maksio slodziak:) a z tymi plamkami wyglada uroczo..szkoda tylko ze musi sie tak meczyc:( cora slicznotka:)

Saara fajnie ze juz jestes:)) brakowalo nam Ciebie..slicznie wygladacie:)

reklama
A to 4-ro miesięczny ospowy Maksymilianek :)

DSC_0339.jpg
DSC_0337.jpg

I poranna Oleńka
DSC_0333.jpg
ale gaju dzieciaczki podobne do siebie :tak:(biedny ten twoj synuś, ale szybko bedzie mial to za soba i nawet nic nie bedzie pamietał :tak::-))

hej kobietki śliczne wasze skarby nas już tu dawno nie było zaglądam ale nic nie pisze brak weny zreszta musiala bym ciagle pisac "śliczne nasze 'fasolki' " mam nadzieje ze nie pozegnalyscie mnie jeszcze i pamietacie:):* wstawiam focie Jeremiego jak miał 4 miesiąceIMG_1708.jpgIMG_1758.jpgIMG_1774.jpg mały jest słodki:) rano robi nam pobudkie gaworząc jemy już zupki dziś było trzecie szczepienie chyba najlepiej je przeszedl prawie bez łez i płaczu ufff... no i waży już 6.800 :) przyjmuje żelazo już ok 1.5 miesiąca troszkę mu podskoczyło lecz niewiele... karmię tylko butla już od 3go miesiąca było ciezko ale mąż dał mi wsparcie :) przepraszam że ja tu tak o wszystkim ale kocham każda minutke z synusiem i nie mam czasu pzrenosić się z wątku na wątek:) pozdrawiam was wszystkie i buziaczki dla skarbów Waszych od cioci "marietty"-Martyny:*

Hej hej mamuski tak jak obiecalam dodaje fotki szkrabow :)

Załączniki

• 08.jpg
    08.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 95
  • 25.jpg
    25.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 100
  • 01.jpg
    01.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 87
  • 34.jpg
    34.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 86
  • 30.jpg
    30.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 87
  • 03.jpg
    03.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 101
  • 14.jpg
    14.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 99
  • 20.jpg
    20.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 88
  • 35.jpg
    35.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 89
  • 32.jpg
    32.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 93
karolinakare-cudna sesja,taka rodzinna :-)(Oliwier po prawo, Wiktoria z lewej??:-D)
a jaka radość od Was bije!!! śliczne maleństwa

marietta-ale z Twojego synusia czaruś:-Duśmiech rewelacyjny

karolinkaa no zarąbiści sa normalnie!! kurde czad zdjęcia! :D wreszcie sie odezwałas

Marietta rozkoszny :)

Gaja ale sliczna coreczka :) i zdrowka dla maksia, biedactwo

reklama
Gaja Maks Biedroneczka przeslodki, nawet z mascią na buźce , córeczka cała mamusia, ładna dziewczynka!
Marietta śliczny synuś, i te chochliki w oczkach, sweet!
Karolinkare, no i jak Ci tutaj nie zazdrościc, dwóch rozkosznych szkrabów i to parka na dodatek, sa cudowni, pieknie rosna, pucusie kochane :* :) Swietna sesja, rodzinka w komplecie, urodziwi rodzice to i dzieciatka śliczne :)

Do góry