reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Gaju biedny Maksiu! Chorobom mówimy akysz!!!
Sara figura do pozazdroszczenia!!! A mały Mikołajek cudowny
Sara figura do pozazdroszczenia!!! A mały Mikołajek cudowny
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
cudniaste maleństwa i mamuśki też piękne!!!! nie wymienie z osobna bo już mi się zapomniało!!!:-)
Ośaraa milo cie znow spotkac na bb :-) Slicznie wygladacie!!!Wszystkie dzieciaczki sa cudowne a to my swiatecznie.Zobacz załącznik 316526
ale gaju dzieciaczki podobne do siebie (biedny ten twoj synuś, ale szybko bedzie mial to za soba i nawet nic nie bedzie pamietał :-))A to 4-ro miesięczny ospowy Maksymilianek
I poranna Oleńka
22marietta
hej kobietki śliczne wasze skarby nas już tu dawno nie było zaglądam ale nic nie pisze brak weny zreszta musiala bym ciagle pisac "śliczne nasze 'fasolki' " mam nadzieje ze nie pozegnalyscie mnie jeszcze i pamietacie:* wstawiam focie Jeremiego jak miał 4 miesiące mały jest słodki rano robi nam pobudkie gaworząc jemy już zupki dziś było trzecie szczepienie chyba najlepiej je przeszedl prawie bez łez i płaczu ufff... no i waży już 6.800 przyjmuje żelazo już ok 1.5 miesiąca troszkę mu podskoczyło lecz niewiele... karmię tylko butla już od 3go miesiąca było ciezko ale mąż dał mi wsparcie przepraszam że ja tu tak o wszystkim ale kocham każda minutke z synusiem i nie mam czasu pzrenosić się z wątku na wątek pozdrawiam was wszystkie i buziaczki dla skarbów Waszych od cioci "marietty"-Martyny:*
karolinkare
Hej hej mamuski tak jak obiecalam dodaje fotki szkrabow
Załączniki
-
08.jpg35,1 KB · Wyświetleń: 95
-
25.jpg26,7 KB · Wyświetleń: 100
-
01.jpg28,9 KB · Wyświetleń: 87
-
34.jpg18 KB · Wyświetleń: 86
-
30.jpg19,4 KB · Wyświetleń: 87
-
03.jpg30,7 KB · Wyświetleń: 101
-
14.jpg35,9 KB · Wyświetleń: 99
-
20.jpg27 KB · Wyświetleń: 88
-
35.jpg27,4 KB · Wyświetleń: 89
-
32.jpg27,5 KB · Wyświetleń: 93
Ania_86
karolinakare-cudna sesja,taka rodzinna :-)(Oliwier po prawo, Wiktoria z lewej??)
a jaka radość od Was bije!!! śliczne maleństwa
marietta-ale z Twojego synusia czaruśuśmiech rewelacyjny
a jaka radość od Was bije!!! śliczne maleństwa
marietta-ale z Twojego synusia czaruśuśmiech rewelacyjny
Kasiona
karolinkaa no zarąbiści sa normalnie!! kurde czad zdjęcia! wreszcie sie odezwałas
Marietta rozkoszny
Gaja ale sliczna coreczka i zdrowka dla maksia, biedactwo
Marietta rozkoszny
Gaja ale sliczna coreczka i zdrowka dla maksia, biedactwo
reklama
Beniaminka
Gaja Maks Biedroneczka przeslodki, nawet z mascią na buźce , córeczka cała mamusia, ładna dziewczynka!
Marietta śliczny synuś, i te chochliki w oczkach, sweet!
Karolinkare, no i jak Ci tutaj nie zazdrościc, dwóch rozkosznych szkrabów i to parka na dodatek, sa cudowni, pieknie rosna, pucusie kochane :* Swietna sesja, rodzinka w komplecie, urodziwi rodzice to i dzieciatka śliczne
Marietta śliczny synuś, i te chochliki w oczkach, sweet!
Karolinkare, no i jak Ci tutaj nie zazdrościc, dwóch rozkosznych szkrabów i to parka na dodatek, sa cudowni, pieknie rosna, pucusie kochane :* Swietna sesja, rodzinka w komplecie, urodziwi rodzice to i dzieciatka śliczne