reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

ania - cudna córeczka, a fryzura po czapce -foto roku !!! super, wycałować proszę i to mocno od ciotki z BB :-D
przyszła mamo - kawał chłopaka już Torianka, słodziutki bardzo!
Kasiona - przepiękne dwie kreseczki! Jacy papuśni już i podobni do siebie, wciąż mali przystojni Włosi :-) Nikt by nie powiedział, że to wcześniaczki, pięknie rosną i sa śliczni!
Jojo- urocza rodzinka, masz adne dzieciaczki, takie radosne, a niunia przesłodziak :-)
Marta- reniferek wymiata, superancko ubrany a minka nie do podrobienia , sweet!

reklama
Beniaminka Julcia usmiech ma uroczy. A z lala to chyba do zdjecia pozowała, bo minka taka powazna:-p Ja juz kiedys pisałam, ze jak dla mnie to ona jest podobna do Ciebie:tak:.

kalcha chyba wiekszosc dzieciaczkow nie cierpi ubierania w te wstretne kombinezony. Ja to wczoraj ze spaceru zrezygnowała bo mały sie tak pruł. A dzisiaj to głupa z siebie robiłam, skakałam jak go ubierałam, spiewałam i jakos dałm rade. Ale ciezko było:tak:

Wszystkie maluszki cudne bez wyjątków i pomyslec ze jeszcze rok temu to kupowlalysmy i robilysmy testy o tej porze roku a teraz te cuda są z nami :-D
uwielbiam zagladać na ten wątek

a to kilka zdjec mojej Lenki i jej braciszka Lukasa :tak:(zdjecia ze swiat i sylwestra) P1020505.jpgP1020642.jpgP1020633.jpgP1020575.jpgP1020692.jpg

reklama
Do góry