reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

heloł
dawno mnie nie było
widze, że wszystkie panny wystrojone były na święta i nie tylko panny bo Kacper wygląda jak prezes w tym krzesłku :))

A dzisiaj pierwszy roczek dla bliźniaków :))) Yuhuuuu to mamy juz roczek, teraz poleci :)) Sto latek dla maluchów

W wolnej chwili wrzuce jakieś aktualne zdjęcia Majuni

pamietacie mnie jeszcze wogóle?? :)) buziaki

reklama
Fajne te szkraby każde już inne
a to moja Ala IMAG0058.jpg

i wspólna zabawa DSC03629.jpg

Ostatnia edycja:
śliczne nasze lutowe skarbki:tak:
a to mój mały skarbekświęta,sylwester, 14 stycznia 113.jpgzabkiświęta,sylwester, 14 stycznia 117.jpgkombinowaniechoinki 008.jpg9-12-2011 004.jpg014.jpggotowy do jazdy016.jpg
święta,sylwester, 14 stycznia 061.jpgz chrzestnym

Załączniki

• urodziny kuby 051.jpg
    urodziny kuby 051.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
Witajcie wszystkie lutowe mamusie :-) Nie zaglądam tu często, ale jak juz jestem to z zapartym tchem oglądam zdjęcia Waszych pociech. Nie mogę się napatrzeć jakie są już duże :happy2:
Jeszcze troszkę i zacznie się wysyp urodzinkowy ( chyba że mi pamięc szwankuje i z góry od razu przepraszam :baffled:) . Ciocia figa z chłopakami życzą Wam więc wszystkiego co najlepsze:
* codziennego odkrywania świata
* mnóstwa uśmiechu i radości
* mało siniaków i guzów :sorry2:
* suuuper zabawek w prezencie
* a przede wszystkim zdrówka na całe życie :tak:

P.s Doris dziękujemy za pamięć kochana :-)

A poniżej nasze aktualne zdjęcia:
P1100448.jpg P1100474.jpg P1100467.jpg P1100526.jpgŚwięta
P1100660.jpg P1130845.jpg Urodzinki :-)
P1100816.jpg P1100817.jpg A to zdjęcia z wczoraj. Te urodzinowe autka robia w domu furrorę. Chłopcy jeżdża nimi, zderzają się, walą w ściany lub w brata - jednym słowem ubaw po pachy :-D

reklama
Do góry