reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
Pierwszy snieg P1000343.jpg

Przelapana na goracym uczynku P1000365.jpgP1000368.jpgP1000369.jpg

Ostatnia edycja:
Majuśka, Beatka, figa, fajne chłopaki!

Polis, a to ci spryciula! Pieknie się wspina.
A z tymi bucikami dla malej to uważaj, rehabilitanci mówią, że w tym wieku dziecko dopiero uczy się ustawiać stopke i ze najlepsze są skarpetki z ABSem.

Wszystkie luciaczki sa przesliczne.Tylko chrupac.Tak dawno nie zagladalam ze nie moge sie teraz nadziwic jak bardzo sie pozmienialy i wyrosly.no i pierwsze kroczki tez juz uwiecznione BRAWO !!!!!!
Oto moja Gabrysia

gabik.jpg100_6601.jpg

Taki byłem ważny na Wigilii:-)

Załączniki

• SA400067.jpg
    SA400067.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 94
  • SA400068.jpg
    SA400068.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 89
  • SA400069.jpg
    SA400069.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 101
Crazymama, ale cudne wloski!!! Ale zazdrościmy!
Agunia, ale synuś wielki!
Bobomama, cudna kreacja świąteczna, margoz, ale fajne kroczki, a stanie na głowie oblędne!

A nasze fotki jak zawsze na zamkniętym.

Ostatnia edycja:
reklama
Crazymama ale Gabrysia ma cudne włoski. Już się nie mogę doczekać kiedy Ala takie będzie miała.
Agunia, synuś rzeczywiście jest dużym chłopce. Jak sobie radzisz z noszeniem? Bo z tego co pamiętam, to rozmiarowo i wagowo jest zbliżony do mojego Dawidka.
bobomama, margoz dziewczynki są śliczne ;)

A to moje świąteczne szkraby:

Zobacz załącznik 422082 Zobacz załącznik 422084
i z saniami Mikołaja:
Zobacz załącznik 422085

Do góry