reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

wybieram prezenty na dzień dziecka - a co;) Nowy folder1.jpg

reklama
śliczne dziewczynki

Nasza Maja teraz tez sie tak słodko smieje, nawet do siebie w lustrze, a ja nigdy nie moge uchwycic tego na zdjeciu bo jak zobaczy aparat to sie na nim skupia.

A my ostatnio zdecydowaliśmy się na podanie małemu marchewki :)
Był zachwycony ale oczywiście cały umazany.
Już jesteśmy kilka dni po i nic mu nie było - wszystko ok:)
Więc wprowadzamy do planu dnia marchewke - za kilka dni może jeszcze coś :)

DSC_0005.jpg

A tu na dzisiejszym spacerku - Kajetan podziwia świat z perspektywy spacerówki - od czasu do czasu słychać takie westchnięcie "aaach" i głośny śmiech - zazwyczaj na widok kołyszących się od wiaterku drzew :)
DSC_0026.jpg

Sylvanas ale umorusal sie kajetan :) slodziak
Dorissl, Ewunia, Olcia sliczne macie coreczki
Vikiigus twoja Victoria jest przesliczna, nie moge sie doczekac kiedy danny bedzie czytal gazetke ;-)
W ogole wszystkie dzieciaczki sa sliczne
A to moj kochany Dan, podnosi glowke ale nie za bardzo lubi lezec na brzuszku :)

Załączniki

• 86.jpg
    86.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 55
  • 87.jpg
    87.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
sunshine79 podobnie jak moja mała wogole jakos ciezko jej idzie podnoszenie glowki na brzuszku za to ladnie utrzymuje jak lezy u mnie na brzuszku albo jak ja daje brzuszkiem na moje kolana .
P.S slodki twoj maluszek :tak:

reklama
Olcia u mnie podobnie, daniel ladnie podnosi glowke jak lezy na moim brzuchu, a jak klade go na mate to chwilke polezy i sie denerwuje, czasem polozy glowe na raczce i odpoczywa sobie :)

Do góry