reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
/super zdjęcia, dzieciaczki boskie

Sunchine Dany ładnie podnosi główkę, a to że nie lubi leżeć to się nie przejmuj, mój też nie lubił a ostatnio polubił i robi postępy z dnia na dzień.

Jtadul Ola super, tak porównuję do mojego Kubusia, bo w końcu z tego samego dnia są.

Ach, chyba tez coś wstawię

Ujawniam nas wszystkich :-D

DSCN2022 [1600x1200].jpgDSCN2020 [1600x1200].jpgDSCN2093 [1600x1200].jpg
pencil.png

, angelka - slicze zdjęcia
asiulka -
piękny tortdla słodkiego bobasa
ligotka -
ale smutasek ,skad ja znam ta minkę :) tylko ze mojej sie ostatnio nie spodobało wchodzenie po schodach i identyczna minę miała.
becioo,
gosia- Lolek i Kubuś pięknie dźwigają główkę, a moja sie ostatnio rozleniwiła ..
nasia
,jtaudul piękne rodzinki :)
dorisl , ale fajnie ze ma juz swoja ulubiona zabawkę, moja tylko lubi swoje raczki
sylwanas , fajnie wcina :) szybko zaczął.
moja juz polizała kilka smaczków ale z podawaniem czekam do ( najwcześniej) 5,5 m.
a jak raz jak na moment sie odwróciłam to Dorianek juz ją soczkiem poczęstował..
muszę caly czas pilnować bo juz miała w buzi płatka kukurydzianego
olcia- ale słodki uśmieszek i super razem wyglądacie.
sunshine - piekne fotki :) wyobrażasz sobie miec dwóch takich słodzików ?
bo ja ostatnio stwierdzilam ze Milla jest taka grzeczna ze moglabym miec jeszcze jedna taką
np. Lilianę .. Milla i Lila .fajnie :D
Margoz, Ewusia - cudne uśmieszki, ja uwielbiam te bobasowe uśmiechy od ucha do ucha.
Vikiigus- cudnie w tym falbaniastym kapturku, i genialna ta sesja z gazeta.. wygląda jakby naprawdę czytała ..
Bobomama - piękna przymiarka, jak królewna

a to my :
ten bezzębny stworek na pierwszej fotce to wbrew pozorom nie wyraz niezadowolenia tylko euforia po kąpielowa :) No i jedna z moich artystycznych ogrodowych fotek :)

Załączniki

• IMG_28d01.jpg
    IMG_28d01.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_28hg15.jpg
    IMG_28hg15.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_29t00.jpg
    IMG_29t00.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_24g50.jpg
    IMG_24g50.jpg