reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
Wszystkie maluchy sa cudowne, nie wymieniam zeby nikogo nie pominac, a jakie robia postepy napatrzec sie nie moge

Zgadzam sie zdecydowanie z Ewesia31 czas za szybko leci, ani sie obejrzymy a nasze maluchy zaczna chodzic.

Choc wydaje sie ze to bylo wczoraj jak wrocilam ze szpitala ze slodkim zawiniatkiem

A oto moj maz znalazl nowe zastosowanie dla chusty( jakos nie moze sie do niej przekonac)

-jako srodek transportu

8774b90044c05164mc.jpg

-oraz doskonale nadaje sie jako hamak do usypiania

0a69a43ddbe99b8amc.jpg

Dawno mnie nie było i widzę,że dzieciaczki postępy zrobiły wielkie,no i są jeszcze piękniejsze:-)

A to Kacper obecnie ma 90cm i 13kg wagi:szok:

Załączniki

• SA400488.jpg
    SA400488.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 100
  • SA400501.jpg
    SA400501.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 92
  • SA400502.jpg
    SA400502.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 84
  • SA400538.jpg
    SA400538.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 79
  • SA400556.jpg
    SA400556.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 97
  • SA400555.jpg
    SA400555.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 86
agunia Kacperek to naprawdę duży chłopczyk, będzie na pewno wysoki i bardzo przystojny więc nie raz zapewne przyprowadzi Ci potencjalną synową ;-)

nixie Ty jak zwykle uraczysz nas ślicznymi fotkami ślicznych dzieci. Dorianek mega podobny z Milusią, wiadomo że rodzeństwo. A Milusia na niektórych zdjęciach to niezły diabełek :) Foto z kalkulatorem the best.

Olcia i Ewusia piękne córeczki, przesłodkie uśmiechy

brawa oczywiście dla Izuni, duża dziewczynka !!!

wszystkie dzieciaczki sąśliczne - zresztą nie ma innej możliwości w końcu są nasze no nie :-)

A my nadal na najwyższym poziomie łóżeczka, może czas obniżyć :)

Ostatnia edycja:
Wszystkie dzieciaczki super ogólnie podsumowując, bo nie chcę się powtarzać :tak: Cuda, cuda i jeszcze raz cuda.

Jtaudul my też śpimy na najwyższym poziomie i póki młody nie zacznie się podciągać to nie zniżam.

hej agunia31 faktycznie dlugo cie nie bylo bo az lato minelo a na spacer mialysmy sie wybrac
super twoj synuś, faktycznie spory z niego chłopak, jak dajesz rade go nosić??
moją jeszcze na rekach usypiam ale jak by byla juz taka duza to kregosłup chyba by mi siadl
mojej bratowej syn ma ponad 20 mc-y i nie jest jeszcze tak duży i waży 12 kg:-)) a cały czas mi dokuczaja że moja Zuzka jest taka duża:-)

reklama
JEJKU JAKI NASZE LUCIAKI WIELKIE JUZ I JAKI SLICZNE MAJA DZIOBY.......GABI TEZ ZACZELA SIE ODKLEJAC OD PODLOZA I KOLYSZE SIE PRZODTYL NA KOLANACH.
MYSIA WIDZE ZE WY TROSZKE BARDZIEJ UROCZYSCIE GRATULACJE.MY TEZ OSTATNIO (4 wrzesnia) SWIETOWALISMY TYLE ZE SKROMNIEJ I PODWOJNIE.OTO KILKA ZDJEC ....

DSCN0071.jpgDSCN0052.jpgDSCN0051.jpgDSCF0194.jpgDSCF0182.jpg

DSCF0171.jpgjeszcze jedno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry