reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
bobomama- ale szybko postępy robi !
a ta fotka jak śpią jest przesłodka, tez mam takie bo moi przeważnie juz teraz zasypiają na jednym wielkim łóżku a później ja sie kładę miedzy nich.
polis - piękna wspólna fotka
Co do chusty to dzieci można nosic nawet do 3 roku , jesli oczywiście ma sie na to sily :)
sylvanas- cudnie w tej chuście, ja nosze na razie tylko w 2X ale chyba spróbuje znowu do kieszonki, moze tym razem wyjdzie.
gniesia, Dorianek mial ten sam komplecik (kostka i piłeczka) śliczne fotki
sunshine - Daniel jak zawsze uroczy w tym kapelusiku

Nixie bosko wygląda Twoja Milla na zdjęciach w chuście, jest naprawdę piękna, ogólnie uważam, że powinnaś mieć jak najwięcej dzieci, bo wychodzą wam naprawdę śliczne :biggrin2::biggrin2:

bardzo dziekuje , biore pod uwagę jeszcze jedno, ale tylko wtedy jak nie uda sie moja wymarzona adopcja za kilka lat ...no chyba ze wcześniej Bóg mi jeszcze dołoży jednego dziecia niespodziankę .Piękna ta wasza sesja z łódką.

Figa - ale masz z nimi wesolo, wiem ze sie powtarzam ale zawsze takie radosne te "podwoje" fotki
mysia- cudny ślub i ta rozbrajająca słodka okrągła dzidziusiowa buzia .
Kiedyś nasze dziewczynki byly trochę podobne a teraz juz jest duża różnica.

i wszystkie dzieciaczki super!

Ato my :)

Załączniki

• IMG_8205.jpg
    IMG_8205.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_8hj702.jpg
    IMG_8hj702.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_82gf84.jpg
    IMG_82gf84.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_84j90.jpg
    IMG_84j90.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_86gh57.jpg
    IMG_86gh57.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_8977.jpg
    IMG_8977.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_8274.jpg
    IMG_8274.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_8962.jpg
    IMG_8962.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 66
Iza brawo :) ale spryciulka silna :)
Szymek hehehe "zasnął gdzie popadnie"... super u nas by to nie przeszło bo Maja jak zmeczona to sie zaczyna wsciekać i trzeba ją do łóżka wytransportować...
Millusia super - taki mały łobuziak jej z oczu patrzy :)

No prosze, prosze brawa dla Izy :) jestem pod wrażeniem

Szymek tez dobry, he he, widocznie jak zobaczył ile jeszcze drogi przed nim to poległ:)

nixie oczywiscie twoje zdjecia a przede wszystkim dzieci cudowne a najlepsze to z kalkulatorem:)))

dzieki :)
a ja przeoczyłam Szymusia, , słodko zasnął i super fryz ma, Milusia tez taka najeżona tylko ze blond :)

reklama
Do góry