reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
ale jej sie podoba w tym chodziku, chyba wyciągniemy ten zólty Chicco od Dorianka , ale pamiętam ze wyczytałam gdzieś ze tylko pol godziny dziennie mozna zeby nie szkodziło i ja Dorianka dawałam tak na 2x po 15 min dziennie . A Wy? Widze ze dzieci to lubią.. a nasz chodzik sie kurzy gdzieś w piwnicy.. Co prawda Dorianek wykończył "centrum dowodzenia" i nic juz nie "plumka" ale chyba i tak jej sie będzie podobać .
A tak Dorianek dreptał :)

Załączniki

• 009.jpg
    009.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 77
ale fajne buziaki małe :) i nieco wieksze też super :) Takie małe dzieci to maja te buźki takie okrąglutkie i to jest takie słodkie, że moge sie na te buzie patrzec bez końca :)
ja nie używam chodzika, z Alą nie używałam i z Maja tez nie bede... ja wole nich sie po podłodze turla ;-)raczki mocniejsze bedą a chodziki troche to upośledzają, wiadomo jak na 30 min dzienie sie wsadzi bobasa to nic mu nie będzie, ale ja nawet tego sprzetu kupowac nie zamierzam bo znam przypadki, ze jak dziecko spróbowalao chodzika to później nie chcialo już na podłoge i w ogóle nie czworakowało no i "z takiego chodzikowego lenistwa" też dużo później zaczęlo samo chodzić

Ja to ja daje do chodzika tylko wtedy jak musze cos zrobic .. wiec dlugo w nim nie jest, a na podlodze i tak uwielbia lezec juz stara sie na kolankach podpierac :-) ale jeszcze nie dam rady jej zrobic zdjecia bo poprostu nie zdarze a ona juz lezy :-)

obstawiam, ze Lenka będzie jakąś kulturystką, choć pokazała się juz również w roli instruktorki fitness, a Milusia na 100% modelką :) Jeszcze ją kiedyś zobaczymy na okładce Vouga:) Juz potrafi świetnie pozować :)

reklama
Do góry