reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

bobomama - oo widzę kolczyki :) ładnie :)
Olga - śliczna dziewczynka
Clauditka - super na tej trawce
maranatha - ale ładnie siedzi :) cudny uśmieszek
angwelka - świetna minkowa sesyjka , fajnie mu w tym kapelusiku
gniesia007 - słodka stópka
agunia - ale różnica miedzy tymi dzieciaczkami , wygląda na zadowolonego :)
jtaudul - pięknie wyszliście razem
olcia - fajna umazana buzia :) i genialne ma centrum dowodzenia :)

a to Milutek . Ostatnio mnie zaskoczyła bo dla proby równowagi dałam jej samej usiąść a ona sie nie przewróciła, siedziała tak pochylona i sie śmiała, ale to jeszcze za wcześnie ..
i male porównanie jak sie zmieniła od porodu .

Załączniki

• milla2.jpg
    milla2.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_7ui687.jpg
    IMG_7ui687.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 82
  • gfgfg1.jpg
    gfgfg1.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Dzieciaczki wszystkie cudne, nie bede wymieniac po kolei bo to samo bym o kazdym napisala ;-)przesliczne. I pomyslec, ze jeszcze niedawno siedzialy w naszych brzuszkach. Tak sobie myslalam,ze ponad polowe ciazy bysmy mialy juz za soba :)
A to daniel w swoim icandy, maclarenie i nowym foteliku. fotelik jest super, daniel ladnie w nim siedz i oglada bajeczki, karmie go tez w tym foteliku (na krzeselko jeszcze sie nie zdecydowalismy, musimy itak kupic 2 ) daniel tez ladnie sie w nim bawi :) wiec z zakupu jestem zadowolona
pozdrawiamy

Załączniki

• 100.jpg
    100.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 64
  • 101.jpg
    101.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 69
  • 103.jpg
    103.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 69
  • 104.jpg
    104.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 68
  • 105.jpg
    105.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
jtaudul - wrzuć jakąś fotkę ;) ja mam psa i sukę, z Natalią dogadują się super :)

ta pierwsza to oczywiście nie pies :) po deszczu takie cudo wyszło na schody przed mój blok
01072011274.jpg
16072011294.jpg16072011295.jpg
zdjęcie ze spacerku (sobie podtrzymywała czapeczkę)
09082011345.jpg
pozy do spania
14082011353.jpg
18082011360.jpg
A to fotki mojej suni gdy była w pełnej formie i ostatnia mojego psa którego wcześniej mieliśmy.
97d.jpg98myg7.jpgjusty3.jpgyoshi4.jpg

reklama
Daniel rośnie na mega przystojniaka, no i te oczka :)
Milusia jak fajnie roześmiana na tej jednej fotce.
Iza nie bała się przebijania uszu?
Przestraszyla sie tylko pstrykniecia pistoletu i byl placz porownywalny z tym przy szczepieniu moze nawet mniejszy
ttdaul kto kogo uczyl jak sie lezy? pies mała czy mała psa?

Ostatnia edycja:
Do góry