reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
IMG2520.jpgIMG2702.jpgtroche nas

Dobrawa dawno Cię u nas nie było :) masz sliczną córeczkę, te oczka :))))))))
bobomama czy Izuni wystarcza ta kołderka do zabawy? Bo Maja sie zrobiła tak ruchliwa, że jak ją położe ja środku kocyka to za chwilke jest już na skraju albo poza nim. Kreci sie z pleców na brzuszek i z brzuszka na plecki i tym sposobem sie przemieszcza

Dobrawa dawno Cię u nas nie było :) masz sliczną córeczkę, te oczka :))))))))
bobomama czy Izuni wystarcza ta kołderka do zabawy? Bo Maja sie zrobiła tak ruchliwa, że jak ją położe ja środku kocyka to za chwilke jest już na skraju albo poza nim. Kreci sie z pleców na brzuszek i z brzuszka na plecki i tym sposobem sie przemieszcza
Nie wystarcza.Zawsze zladuje poza nia na podlodze ale akurat wtedy byla senna a chcialam ja jeszcze troche zmeczyc potrawlo to moze z 5 minut i przewrocila sie na plecy i poszla spac w najlepsze. Do zabawy jak jest wyspana rozkładam jej nasza duza koldre z lozka albo duzy koc wtedy ma dosc duzy poligon do zabawy

reklama
Do góry