reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Dobrawa dawno Cię u nas nie było masz sliczną córeczkę, te oczka )))))))
bobomama czy Izuni wystarcza ta kołderka do zabawy? Bo Maja sie zrobiła tak ruchliwa, że jak ją położe ja środku kocyka to za chwilke jest już na skraju albo poza nim. Kreci sie z pleców na brzuszek i z brzuszka na plecki i tym sposobem sie przemieszcza
bobomama czy Izuni wystarcza ta kołderka do zabawy? Bo Maja sie zrobiła tak ruchliwa, że jak ją położe ja środku kocyka to za chwilke jest już na skraju albo poza nim. Kreci sie z pleców na brzuszek i z brzuszka na plecki i tym sposobem sie przemieszcza
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Nie wystarcza.Zawsze zladuje poza nia na podlodze ale akurat wtedy byla senna a chcialam ja jeszcze troche zmeczyc potrawlo to moze z 5 minut i przewrocila sie na plecy i poszla spac w najlepsze. Do zabawy jak jest wyspana rozkładam jej nasza duza koldre z lozka albo duzy koc wtedy ma dosc duzy poligon do zabawyDobrawa dawno Cię u nas nie było masz sliczną córeczkę, te oczka )))))))
reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
pozdrawiamy rowniez
Podziel się: