reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

a to moja dama dziś na herbatce ;)
z marta1.jpgDSC00944.jpg

i dzisiejsze postępy - moja super dziewczyna - raczkować zaczyna :)

[video=facebook;121868311236674]http://www.facebook.com/video/video.php?v=121868311236674[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
super wszystkie dzieci, szkoda ze nie mam czasu żeby każdego dzidziola pochwalić,
ale widziałam wszystkie i widzę ze duze postępy robią, i te foty z basenów , wakacji.. super
a my tylko w ogrodzie , ale i tak jest fajnie :
Dorianek wzgardził basenikiem i wolał miskę , Milusia w starym Doriankowym wózeczku , dorwała marchewke , na szczęście nie ubrudziła tej ręcznie wyszywanej sukieneczki- stary używany ciuch a ma swój urok, idealna na upały, a mi sie udało podnieść te dwa kloce ..chyba mieli razem 22 kg ...

Załączniki

• IMG_56r94.jpg
    IMG_56r94.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_5zt9gf66.jpg
    IMG_5zt9gf66.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_57ghh82.jpg
    IMG_57ghh82.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_58g25.jpg
    IMG_58g25.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 67
vikiigus, super :) jak mała już ładnie siedzi :) a moja z dupką na brzuchu robi podobnie
Olcia, widac że mała uwielbia kąpiele :)
nixie, Milusia ma śliczną sukieneczkę a Dorianek fajnie wygląda w tej misce :)

Nixie piekne masz dzieciaczki, z milusi chyba blondynka sie robi?:) moj daniel ciagle ma mieszane wloski, ciemne z blond..ciagle czekamy
Olcia, ja musze wanienke do wanny wkladac bo daniel tak fika ze cala podloga w lazience jest mokra...Widac, ze Nadia ma radoche, tez musze zaczac wiecej wody nalewac
Vikiigius z Vikusi piekna dama rosnie, super wyglada na tym foteliku i z jaka gracja siedzi :)

Danny jak lezy na brzuszku tez pupke podnosi ale jeszcze nie wie co z raczkami zrobic.

A to moj maly aniolek

Załączniki

• 56a.jpg
    56a.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 56c.jpg
    56c.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 34
  • 066.jpg
    066.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 49.jpg
    49.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 35
vikiigus super młoda dama, nawet juz nogę na nogę zakłada:)
Olcia ta Twoja Nadia zawsze taka radosna, czy ona Ci wogóle płacze? :D
sunshine Daniel taki powazny, fajnie się skupia na aparacie
nixie fajne zdjęcia i faktycznie sukienka śliczna, ma swój urok.

a tak sobie smacznie śpię nad ranem

Załączniki

• DSC04479.jpg
    DSC04479.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC04461.jpg
    DSC04461.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 55
dzieciaczki jak zwykle przeurocze
- Olcia - Twoja córcia niesamowita po prostu - taka malutka, a taka wielka! ... sunshine - Daniel przesłodki słodziak ... nixi - Twoje fotki jak zwykle cudne... clauditko - Szymuś nie dość że minka fajna, to jeszcze ćwiczy nawet we śnie;) - a wszystkich , których pominęłam - pozdrawiam - nie zawsze coś napiszę , ale zawsze się uśmiechnę ;)

...a to minki mojej dziewczynki- dziś Viktoria kończy 6 m-cy i z tej okazji zrobiłam dla niej kolaż - minka na każdy miesiąc życia - a nawet przed ;)
biezace8.jpg

reklama
Do góry