reklama
Olcia_87
Fanka BB :)
margoz patrzac po zdjeciach wakacje sie udaly superowo
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Vikiigus gratulacje dla Viki za wygibasy!
Olcia - Nadusia bardzo zadowolona i taka skupiona!
Margoz piekne zdjęcia znad morza, a rodzeństwo super, natchnelaś mnie i wstawiam the best of moja parka. Teraz w wakacje ciągle jest przy niej więc o fotki nietrudno :-)
Olcia - Nadusia bardzo zadowolona i taka skupiona!
Margoz piekne zdjęcia znad morza, a rodzeństwo super, natchnelaś mnie i wstawiam the best of moja parka. Teraz w wakacje ciągle jest przy niej więc o fotki nietrudno :-)
Ostatnia edycja:
Olcia_87
Ewitka widze ze synek bardzo za siostra jest :-) extra zdjecia
GosiaLew
Olcia malutka super prezentuje się w krzesełku
Margoz ale twój syn to kawaler już spory, Lenka widać zadowolona ze swoich pierwszych wakacji.
Ewitka nie no super zdjęcia, oby im ta miłość tak zawsze została
A to Kuba podczas chrztu,niestety nie mam zbyt dużo fajnych zdjęć, bo mój brat je robił a on nie potrafi robić zdjęć :-(
Zobacz załącznik 371821
Margoz ale twój syn to kawaler już spory, Lenka widać zadowolona ze swoich pierwszych wakacji.
Ewitka nie no super zdjęcia, oby im ta miłość tak zawsze została
A to Kuba podczas chrztu,niestety nie mam zbyt dużo fajnych zdjęć, bo mój brat je robił a on nie potrafi robić zdjęć :-(
Zobacz załącznik 371821
maran-atha
wszystkie Maluszki super słodziaki
juz pisałam, że uwielbiam ten watek... ale naprawde widać jak rosna w oczach te nasze cudeńka
Ewitka a zdjęcia Twoich dzieciaczków jakie super widać, że braciszek zakochany w siostrzyczce z wzajemnością uwielbiam fotki rodzeństw Margoz i Twoje też superaśne...
juz pisałam, że uwielbiam ten watek... ale naprawde widać jak rosna w oczach te nasze cudeńka
Ewitka a zdjęcia Twoich dzieciaczków jakie super widać, że braciszek zakochany w siostrzyczce z wzajemnością uwielbiam fotki rodzeństw Margoz i Twoje też superaśne...
reklama
Podziel się: