reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
Vikiigus gratulacje dla Viki za wygibasy!
Olcia - Nadusia bardzo zadowolona i taka skupiona!
Margoz piekne zdjęcia znad morza, a rodzeństwo super, natchnelaś mnie i wstawiam the best of moja parka. Teraz w wakacje ciągle jest przy niej więc o fotki nietrudno :-)

Ostatnia edycja:
Olcia malutka super prezentuje się w krzesełku

Margoz ale twój syn to kawaler już spory, Lenka widać zadowolona ze swoich pierwszych wakacji.

Ewitka nie no super zdjęcia, oby im ta miłość tak zawsze została :tak:

A to Kuba podczas chrztu,niestety nie mam zbyt dużo fajnych zdjęć, bo mój brat je robił a on nie potrafi robić zdjęć :-(
Zobacz załącznik 371821

wszystkie Maluszki super słodziaki :)
juz pisałam, że uwielbiam ten watek... ale naprawde widać jak rosna w oczach te nasze cudeńka :)
Ewitka a zdjęcia Twoich dzieciaczków jakie super widać, że braciszek zakochany w siostrzyczce z wzajemnością :) uwielbiam fotki rodzeństw :) Margoz i Twoje też superaśne... :)

reklama
margoz super zdjęcia, uwielbiam takie kolorowe fotki z wakacji, widać że wypad się udał:)
ewitka kochane rodzeństwo, braciszek zawsze taki wpatrzony w siostrzyczkę.
gosia ale Kubus zadowolony:)

Do góry