reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Anii ale Twoja Lilcia ma fajne włoski, cudowne!!i uśmiech ma śliczny!!! A moje dzieci takie łyse;-) Nineczko twoja mała tez słodziutka:-) a to mój Krecik:
- z starszym o 2 miesiące kuzynem Szymonkiem i siostrą
- wreszcie upolowałam usmiech:-)
- po kąpieli i masażu
- z mamą i siostrzyczką (brakuje taty ale robił foto;-))
monikak_80
Fanka BB :)
aniii
aaaaa Kotki dwa...
ale cudne dzieciaczki...
Hania rzeczywiście cudny, boski kudłatek...taki mini w porównaniu do Lili, Ewcia rośnie na damę a widać że mama będzie zawsze stroiła jak na damę przystało a Krecik słodziutki, będzie szedł przez życie z podniesioną głową i lekkim uśmiechem na twarzy;-)
Hania rzeczywiście cudny, boski kudłatek...taki mini w porównaniu do Lili, Ewcia rośnie na damę a widać że mama będzie zawsze stroiła jak na damę przystało a Krecik słodziutki, będzie szedł przez życie z podniesioną głową i lekkim uśmiechem na twarzy;-)
monikak_80
Fanka BB :)
kasiajanosz
Zaangażowana w BB
Patija Krecik jest taki słodziutki i kochany . Szczególnie na dzjęciu nr 3- urocza dziecina.
Pajola a Kamilek to suuuper tygrysek jest! Ma takie spojrzenie, że laseczki będzie na nogi powalał .
Monika Eva jest prześliczna, a ten uśmiech!!! A jaka strojnisia! Cud nie dziecko poprostu......
.....tak jak wszystkie dzieciaki zresztą .
Pajola a Kamilek to suuuper tygrysek jest! Ma takie spojrzenie, że laseczki będzie na nogi powalał .
Monika Eva jest prześliczna, a ten uśmiech!!! A jaka strojnisia! Cud nie dziecko poprostu......
.....tak jak wszystkie dzieciaki zresztą .
reklama