reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Anii ale Twoja Lilcia ma fajne włoski, cudowne!!i uśmiech ma śliczny!!! A moje dzieci takie łyse;-):-D Nineczko twoja mała tez słodziutka:-) a to mój Krecik:
  1. z starszym o 2 miesiące kuzynem Szymonkiem i siostrą:happy:
  2. wreszcie upolowałam usmiech:-)
  3. po kąpieli i masażu:happy:
  4. z mamą i siostrzyczką (brakuje taty ale robił foto;-))

Oj dawno nie zagladalam a tu tyle fotosow! Eh mamy - mozecie byc dumne- piekne bobasy!!!!
No ja jestem jedna z dumnych mamus wiec wklejam foto! Ewcia przed wyjsciem na male party :)

ale cudne dzieciaczki...
Hania rzeczywiście cudny, boski kudłatek...taki mini w porównaniu do Lili, Ewcia rośnie na damę a widać że mama będzie zawsze stroiła jak na damę przystało a Krecik słodziutki, będzie szedł przez życie z podniesioną głową i lekkim uśmiechem na twarzy;-)

Kurcze same tu śliczności :-). Ale rosną nam te nasze bobasy, z dnia na dzień widać różnicę. A tutaj moje 5 kg szczęścia - Kamilek. buziaki dla Waszych szkrabów od nas.

A oto dzisiejsza zdobycz- wreszcie mamy usmiechnieta fotke! Ciotki nie macie pojecia jakim problemem dla amerykanow jest imie Eva.... eh pojetni to oni nie sa!

Patija Krecik jest taki słodziutki i kochany:-D . Szczególnie na dzjęciu nr 3- urocza dziecina.
Pajola a Kamilek to suuuper tygrysek jest! Ma takie spojrzenie, że laseczki będzie na nogi powalał:tak: .
Monika Eva jest prześliczna, a ten uśmiech!!! A jaka strojnisia! Cud nie dziecko poprostu......
.....tak jak wszystkie dzieciaki zresztą:-D .

reklama
Do góry