reklama
meggi9.11
Fanka BB :)
Ewa2500 my tez mówilismy sobie ze nie bedziemy przyzwyczajac na rece- ale sie nie dało i podobnie jak Wy my ta noc mielismy taka- nie chciała spac Sarenka do 1,30 w nocy- uspokajała sie tylko na rekach...moze dzieciaczki poprostu tak bardzo potrzebuja nas czuc- zgadzam sie z Cynamonka- buziaki dla Ciebie, Sebastianka i Paulinki- niech sie kuruje bo pogoda brrr
Pola- Maja ma takie cudne czarne kudełki- ajjajaj....a w stroju mikołaja wyglada rozkosznie:-) ciesze sie ze wracacie powoli do siebie- całujemy;-)
Maja super wystroiłas Martusie na chrzciny...no i w szoku jestem ze wy juz po....my planujemy na Wielkanoc jak Cynamonka:-)
Pola- Maja ma takie cudne czarne kudełki- ajjajaj....a w stroju mikołaja wyglada rozkosznie:-) ciesze sie ze wracacie powoli do siebie- całujemy;-)
Maja super wystroiłas Martusie na chrzciny...no i w szoku jestem ze wy juz po....my planujemy na Wielkanoc jak Cynamonka:-)
dzieki dzisiaj maly dal mi niezle popalic wstal o 1.30 zasnal po 4 wcale nie plakal po prostu sie wyspal hi hi z paulinka juz troszke lepiej mam taka plyte o dzieciach i tam pewien lekarz twierdzi ze dziecko do 3 mc jest wlasciwie jeszcze plodem bo powinno jeszcze byc w brzuszku ale rodzi sie bo glowka by sie nie przecisnela dzisiaj maly jest jakis niespokojny i nie mam serca go nie brac jak placze trudno najwyzej pozniej bede go oduczala ale czas tak szybko leci ze ani sie obejrzec a bedzie juz duzym chlopcem i moze nie bedzie sie chcial przytulac
monikak_80
Fanka BB :)
Kochane forumowiczki musimy sie z jednym zgodzic.... mamy najpiekniejsze dzieci na swiecie !!! naj naj naj......
Pola dochodz do siebie szybciochem...
Pola dochodz do siebie szybciochem...
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Pola śliczna Twoja córeczka i fajne ma włoski, chyba do taty podobna:-)
Maju ale słodko uśmiecha sie Twoja córcia:-)
Kaira piękne maleństwo:-)
Maju ale słodko uśmiecha sie Twoja córcia:-)
Kaira piękne maleństwo:-)
M
maja33
Gość
Kaira-sliczna twoja Paulinka i piekne ma oczeta sliczna niunia
reklama