reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ojej to Wy już po przysłowiowej mszy i po kazaniu?
Ja mam zamiar myśleć o chrzcinach dopiero po nowym roku, a wykonać gdzieś koło Wielkiej Nocy.

reklama
Ewa2500 my tez mówilismy sobie ze nie bedziemy przyzwyczajac na rece- ale sie nie dało i podobnie jak Wy my ta noc mielismy taka- nie chciała spac Sarenka do 1,30 w nocy- uspokajała sie tylko na rekach...moze dzieciaczki poprostu tak bardzo potrzebuja nas czuc- zgadzam sie z Cynamonka- buziaki dla Ciebie, Sebastianka i Paulinki- niech sie kuruje bo pogoda brrr:eek:
Pola- Maja ma takie cudne czarne kudełki- ajjajaj....a w stroju mikołaja wyglada rozkosznie:-) ciesze sie ze wracacie powoli do siebie- całujemy;-)
Maja super wystroiłas Martusie na chrzciny...no i w szoku jestem ze wy juz po....my planujemy na Wielkanoc jak Cynamonka:-)

dzieki dzisiaj maly dal mi niezle popalic wstal o 1.30 zasnal po 4 wcale nie plakal po prostu sie wyspal hi hi z paulinka juz troszke lepiej mam taka plyte o dzieciach i tam pewien lekarz twierdzi ze dziecko do 3 mc jest wlasciwie jeszcze plodem bo powinno jeszcze byc w brzuszku ale rodzi sie bo glowka by sie nie przecisnela dzisiaj maly jest jakis niespokojny i nie mam serca go nie brac jak placze trudno najwyzej pozniej bede go oduczala ale czas tak szybko leci ze ani sie obejrzec a bedzie juz duzym chlopcem i moze nie bedzie sie chcial przytulac

Kochane forumowiczki musimy sie z jednym zgodzic.... mamy najpiekniejsze dzieci na swiecie !!! naj naj naj......
Pola dochodz do siebie szybciochem...

Ewa ten lekarz z Twojej plyty to chyba sam jest plodem :-D . Przytulaj, masz rację. Popieram gorąco, jak nie teraz to kiedy????

reklama
Do góry