reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

a to my...krzykacz nr 1...szczególnie jak wyjmuja mnie z wody i mama ubiera....a smoczka to nie da si ejej wsadzic bo zaraz wypluwa- jak to robisz Monika ze Ola ma smoka??czasem chciałabym Sarenke uciszyc bo wiem ze ma sucho i nie jest głodna- by wsadzic smoka jak korek i by przestała krzyczec...ale jak??:confused:

Załączniki

• DSCN1427.JPG
    DSCN1427.JPG
    28,6 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN1380.JPG
    DSCN1380.JPG
    30,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN1391.JPG
    DSCN1391.JPG
    28,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
meggi moja Lila tak jak Twoja Sarunia...smoka nie chce za zadne skarby...a jak po kapieli sie ja ubiera to jest darcie w nieboglosy...

Meggi-wariatko-co Ty Sarence na główkę założyłaś???:-D
Moje Młode też się wydziera w niebogłosy podczas ubierania po kąpieli, jak zgubi cyca i winnych okolicznościach też chętnie. Bardzo tego nie lubię:-( Trudno, taka natura dziecka. Dam Wam sposób (może się przyda). Jak wieczorkiem dziecko nie chce zasnąć (krzyczy), włączcie suszarkę lub elektryczną szczoteczkę do zębów. POmaga:-)
My np. myjemy zęby po kolei, żeby jak najwięcej szumieć, hoihihoiihi.

A to nasza rodzinka w komplecie !!! a nasz Chomik w kapieli nie placze ani po tylko ten pierwszy moment wkladania do wody jest taki troche wstrzasajacy!!!:tak: ale dajemy rade wybaczcie ze tak zadko kisze ale z dwojka to czasem mozna zglupiec !! a tu jeszcze babacie w delegacje przychodza powiem szczzerze ze czasem wole byc z nimi sama bez pomocy latwiej mi to zorganizowac niz jak jeszcze kogos musze wziasc pod uwage:dry: :cool2: ale marudze chyba depreche poporodowa przechodze.....

eeetam Lucyann. żadna depresja tylko złe dni...wiem co czujesz, przynajmniej połowicznie...bo ja też nie lubię pomocnych dłoni. mimo że mam jedno dzieciątko to jak słyszę "pomóc Ci w czymś? to uciekam...
trzymaj się i nie daj się.

reklama
Do góry