kwiateczek dziekuje ci bardzo i w sumie nie ma za co pogrzebalam troche w Allegro to i znalazlam... moj tez kocha ten fotelik jest bardzo wygodny i jadac w strone przednia wszystko widzi radocha jest choc on po 20 min zaraz zasypia i tez chodzilo mi ot o zeby regulowac pochylenie zeby potem nie wisiala mu glowa ciesz sie ze i wam sie podoba a najbardziej Konradkowi... a powiedz mi ktory macie kolor... bo my niebieski...:-):-):-)
reklama
aniusia80- ja i Kwiateczek mamy ten fotelik
NOWY FOTELIK 0-18kg ExTRAWyposazenie _KOLORY_2008! (509099536) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY FOTELIK 0-18kg ExTRAWyposazenie _KOLORY_2008! (509099536) - Aukcje internetowe Allegro
kwiateczek
majowa mama `08
MM no wlasnie ten mamy co Kmilka podala linkatez mamy niebieskinaprawde jest fajny a cena najbardziej
Dziewczyny, zauważyłam, że kupujecie foteliki 9-18 albo 0-18. Ja na razie wożę mała w nosidełku, bo jest na tyle fajne, że jeszcze się mieści (mam takie w kolorze light blue), ale wolałabym kupić fotelik 9-25 albo 9-36, żeby służył dłużej. Są jakieś przeciwwskazania czy coś, że wy kupujecie mniejsze?
kwiateczek
majowa mama `08
Shanta ja kupilam taki bo cena byla dostepna a i Kmilka go polecila.Mysle ze taki jest ok od 0-18kg to wciaz do ok 4 latdlugi czas pozniej moze byc zuzyty lub wygladac nie zbytnie wiem jaki bedzie za 3 lata a 200zl to jeszcze nie taka duza kwota:-)a nawet jesli bedzie nie zniszczony chce miec jeszcze jedna dzidzie a on ma wkladke dla niemowlaka wiec sie przydaja jestem bardzo z niego zadowolona,co prawda nie wiem czy bediemy jechac np do Pl ale nawet w super wygodnym nie ma szans24 godz to nawet na platkach roz nie usiedzi nie dlugo go wyprobujemy na dluzsza trase ale jak narazie Kondzio jest zachwycony bo wszystko widzi i tak jakby dziecka nie bylo:-):-)
Shanta już kiedyś pisałam, że mam 9-36 taki i jestem z niego zadowolona. Nie mam zbyt dużo kasy, ale wolalam zainwestować też na przyszłość.
Mój znajomy, który lekko wyciąga powyżej 5 tyś. miesięcznie na ręke kupił swojej córce fotelik graco 9-18 za ponat 300 zł i marudził, że tyle kasy musi wydać. Dla syna udało mu się dostać używany
Mój znajomy, który lekko wyciąga powyżej 5 tyś. miesięcznie na ręke kupił swojej córce fotelik graco 9-18 za ponat 300 zł i marudził, że tyle kasy musi wydać. Dla syna udało mu się dostać używany
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Kamilka wydaje mi sie ze puzniej problem rozwiarze zwykla wkladka pod dupe ona nie kosztuje jakies mega pieniadze a fotelik podoba mi sie bardzo a material jak nie jest taki ze jak zagnie sie to widac taka prege?. Pamietasz takie bluzy byly jak steropianowe albo piankowe wiesz o co mi chodzi ?
reklama
Wiktoria- tak wiem o co ci chodzi... a Adasiowi naprawde podoba sie ten fotelik i mnie tez...
kwiateczek mam pytanie czy tobie tez p[rzez zatrzask nie chce wejsc wkladka bawelniana?? bo u mnie jest za mala dziura i musialam rozciac zeby ja wlozyc i wtedy obszylam ta szpare
kwiateczek mam pytanie czy tobie tez p[rzez zatrzask nie chce wejsc wkladka bawelniana?? bo u mnie jest za mala dziura i musialam rozciac zeby ja wlozyc i wtedy obszylam ta szpare