reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki samochodowe

kwiateczek dziekuje ci bardzo i w sumie nie ma za co pogrzebalam troche w Allegro to i znalazlam... moj tez kocha ten fotelik jest bardzo wygodny i jadac w strone przednia wszystko widzi radocha jest choc on po 20 min zaraz zasypia i tez chodzilo mi ot o zeby regulowac pochylenie zeby potem nie wisiala mu glowa ciesz sie ze i wam sie podoba a najbardziej Konradkowi... a powiedz mi ktory macie kolor... bo my niebieski...:-):-):-)

reklama
Dziewczyny, zauważyłam, że kupujecie foteliki 9-18 albo 0-18. Ja na razie wożę mała w nosidełku, bo jest na tyle fajne, że jeszcze się mieści (mam takie w kolorze light blue), ale wolałabym kupić fotelik 9-25 albo 9-36, żeby służył dłużej. Są jakieś przeciwwskazania czy coś, że wy kupujecie mniejsze?

Shanta ja kupilam taki bo cena byla dostepna a i Kmilka go polecila.Mysle ze taki jest ok od 0-18kg to wciaz do ok 4 lat:tak:dlugi czas pozniej moze byc zuzyty lub wygladac nie zbyt:baffled:nie wiem jaki bedzie za 3 lata a 200zl to jeszcze nie taka duza kwota:-)a nawet jesli bedzie nie zniszczony chce miec jeszcze jedna dzidzie a on ma wkladke dla niemowlaka wiec sie przyda:tak:ja jestem bardzo z niego zadowolona,co prawda nie wiem czy bediemy jechac np do Pl ale nawet w super wygodnym nie ma szans:no:24 godz to nawet na platkach roz nie usiedzi:-D:-D:-D nie dlugo go wyprobujemy na dluzsza trase ale jak narazie Kondzio jest zachwycony bo wszystko widzi i tak jakby dziecka nie bylo:szok::-):-)

Shanta już kiedyś pisałam, że mam 9-36 taki i jestem z niego zadowolona. Nie mam zbyt dużo kasy, ale wolalam zainwestować też na przyszłość.
Mój znajomy, który lekko wyciąga powyżej 5 tyś. miesięcznie na ręke kupił swojej córce fotelik graco 9-18 za ponat 300 zł i marudził, że tyle kasy musi wydać:szok::eek:. Dla syna udało mu się dostać używany:confused2:

shanta ja wzielam ten fotelik bo glownie one maja jeszcze mozliwosc pochylenia a te od 9-36 raczej nie... a ten i tak do 4 lat ma byc wiec to duzo czasu a potem bede myslala...

Kamilka wydaje mi sie ze puzniej problem rozwiarze zwykla wkladka pod dupe ona nie kosztuje jakies mega pieniadze a fotelik podoba mi sie bardzo a material jak nie jest taki ze jak zagnie sie to widac taka prege?. Pamietasz takie bluzy byly jak steropianowe albo piankowe wiesz o co mi chodzi ?

reklama
Wiktoria- tak wiem o co ci chodzi... a Adasiowi naprawde podoba sie ten fotelik i mnie tez...

kwiateczek mam pytanie czy tobie tez p[rzez zatrzask nie chce wejsc wkladka bawelniana?? bo u mnie jest za mala dziura i musialam rozciac zeby ja wlozyc i wtedy obszylam ta szpare

Do góry