reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki samochodowe

A ty chcesz przesylke zagraniczna? Cos wspominalas o bracie ..nie mozesz poszukac takiej oferty gdzie jest odbior osobisty w dogodnym dla Was miescie?tzn dla brata.

reklama
Iwonka paczka ma byc na adres w Polsce:tak:Cos ty tutaj by mi nikt nie wyslal zreszta odrazu powiedzial:dry:Moj brat odbierze jak bedzie w PL i mi tu przywiezie:tak::-)
Ten koles jest z Wroclawia A ja mam tam chyba ponad 200km:no:

Kamilka zapomnialam napisac ze fotelik przyszedl:tak:30go:wink:Moj brat powiedzial ze wyglada fajnie:tak::-)zobaczymy jak przywiezie.Teraz problem jest taki ze oni mieszkaja od nas 4 godz drogi autem:baffled:G nie chce zabardzo jechac bo to nosidelko jest male dosc juz i nawet jak jedziemy do mojego drugiego brata ok godz wiekszosc mam go na recach:no::baffled:z czego jestem bardzo nie zadowolona:dry:boje sie takich jazd mimo ze jedziemy ostroznie. a co teraz 4 godz:szok::szok:watpie zeby chcieli przyjechac po jezdzie autem z PL :baffled:cos trzeba wymyslic:oo::oo:

Kwiateczek, oj kochana, nie woź dziecka nie zapiętego w foteliku..... nawet jakby wyło i ryczało. Ja mam ten temat przerobiony gruntownie, Maks nam urządzał naprawdę mega histerie w podróży, Miki też potrafi, ale zawsze byli w fotelikach, najwyżej robilismy postój.
Dla dziecka nie zapiętego w foteliku nawet niewinna stłuczka może skończyć się śmiercią - to wysoka cena za to, żeby tylko była cisza w aucie.

hej dziewczyny
kwiateczek- nie woz tak diecka u nas Adam potrafi naszumiec ale niestety jedziemy i tak musimy dojechac... przedluz pasy zeby bardzo go nie piely i musi przejechac a jak juz bedzie ten wiekszy to bedzie spokoj bo bedzie widzial wiecej i bedzie zainteresowany..

Kwiateczek tak,on moze jedzie ostroznie ale sa wariaci ktorzy nie patrza i oni maga spowodowac wypadek,a nie moze teraz ten przeslac poczta tego fotelika? Moja tez nie raz placze i Vanesska plakala ale nie ma co ustepowac,trzeba uczyc od poczatku ze szkrabki maja siedziec a swoich fotelikach.

kwiateczek o teraz nie bardzo rozmuniem to przyszedl ten fotelik czy nie?? bo jak przyszedl to mozna dziecko juz w niego wsadzic a jak nie to przelamac sie i jchac jeszcze w nosidelku,,, i czy to jest dla waszego dziecka czy dla brata?? sorry ale nie kumam albo nie zalapalam ale po piffku jestem

U nas podróże są nawet wskazne. Dominika usypia jak tylko uruchomi się silnik i śpi niezależnie od tego jak długo się jedzie:tak:. I w życiu bym jej nie wiozła niezapiętej w foteliku. Moja teściowa tak chciała ją kiedyś ode mnie zabrać, w foteliku ale nie zapiętą pasami samochodowymi, bo ma ciężarówkę i te pasy są za krótkie. I nie wiedziała dlaczego się wściekam i nie pozwalam jej zabrać Dominiki, bo przecież to tylko jazda po mieście:wściekła/y:.

reklama
oj dziewczyny ja to wszystko wiem,dlatego nie lubie jezdzic:no:i zadko to robimy.Teraz byly swieta wiec juz wypadalo jechac:baffled:jak uzadza histeri to G sie na mnie drze ze wez go na minutke...blabla i tak chwilena rekach ale zaraz go odkladam mimo ze placze(raz tak raz nie)BO SIE BOJE.PEWNIE ZE WAZNIEJSZE JEST BEZPIECZENSTWO NIZ JEGO LAMENT.W ogole jest marudny jak gdzies jedziemy,nawet spac tam nie chcial:no:
Keyko kiedys to spal podczas jazdy a teraz mimo ze to byl czas jego drzemki przez godzine sie wsciekal a nie usnal:no::evil:
Kamilka pasy sa dobre to poprostu mala ciekawska zgaga:-):-):-D:-D:-D:-Da fotelik przyszedl do Polski i moj brat teraz wlasnie wraca z domu do Anglii:tak:i mi go wiezie.Problem ze mieszka pod Londynem 4 godz drogi.Mam nadzieje ze przyjada i przywiaza mi fotelik bo my..:no:

Do góry