reklama
kwiateczek
majowa mama `08
juz mnie oczy bola.nie wiem co wybrac,za duzo tego.pomozcie
Kamilka ten co ty masz jest fajny ale byla licytacja i spoznilam sie tewraz jest nowa ale nie mam czasu za dlugo.napisalam do niego ale sie nie odzywa
Kamilka ten co ty masz jest fajny ale byla licytacja i spoznilam sie tewraz jest nowa ale nie mam czasu za dlugo.napisalam do niego ale sie nie odzywa
kwiateczek
majowa mama `08
czekam ale nic.ma nowa ale nie zdaze kupic bo moj brat juz bedzie wracalwiesz co on znow ystawil 55 szt nie jest to dziwne??ja nie siedze w allegro wiec nie wiem ale z tamtej licytacji zostalo 16szt a tu znow ma tyle
Jesli sie nie odezwie to trudno.mysle jeszcze nad tym CHICO PROXIMA.Spisalam nr tel jesli sie nie odezwie to musze dzialac bo oni jada na tydz
Jesli sie nie odezwie to trudno.mysle jeszcze nad tym CHICO PROXIMA.Spisalam nr tel jesli sie nie odezwie to musze dzialac bo oni jada na tydz
kwiateczek
majowa mama `08
FOTELIK CHICCO PROXIMA 0-18 kg SUPER NOWOŚĆ !!! (491142081) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY FOTELIK 0-18kg ExTRAWyposazenie _KOLORY_2008! (509099536) - Aukcje internetowe Allegro
oki zdecydowalam sie ktorys z tych dwoch na 100% :-)
Ktory byscie wybraly???
NOWY FOTELIK 0-18kg ExTRAWyposazenie _KOLORY_2008! (509099536) - Aukcje internetowe Allegro
oki zdecydowalam sie ktorys z tych dwoch na 100% :-)
Ktory byscie wybraly???
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek w tym foteliku Zooty podoba mi sie ten zaglowek(nie bedzie tak dziecku glowka latac na boki) i jest regulowany :-) no i ta wkladka bawelniana na lato..
Ostatnia edycja:
Kwuateczku ja miałam dziś ten sam problem, ale wybrałam Chicco proxima, ze względu na firmę i że oparcie nie jest z jednolitego materiału, więc nie będzie się pocić, dla mnie rewelka i kolor romantic, czyli Twoja pierwsza pozycja:-)
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Kamilka odezwal sie ale teraz czekam na odp ile bedzie szla przesylkaa on jak na zlosc odzywa sie na wieczor tylko i go nie ma zaraz slabo pilnuje interesua ja mam malo czasu i jeszcze swieta przeciez