ja mam fotelik chicco - ten, co aniusia pokazala - key-1, jest super! bardzo wygodny i solidny - bardzo ciezki, kilka punktow, przez ktore trzeba przelozyc pasy, nic sie nie 'wyrobilo' itp.
w porownaniu do maxi cosi rozklada sie bardziej, ma wygodne i dlugie pasy. jadac na przednim siedzeniu ma sie dobry dostep do raczki do rozkladania i do skracania pasow. swietny jest tez regulowany zaglowek :-)
poza tym mamy go juz ponad rok i nadal wyglada jak nowy :-) chociaz juz raz go pralam, w sensie pokrycie, kiedy Fiolek sie zrzygal okrutnie (co prawda zabawa dobra jak puzzle, rozlozyc toto na czesci, by zdjac pokrycie, a potem, by to do kupy zlozyc - pol dnia sie meczylam, wiec jakby co poelcam pisac po kolei co wyciagacie ;-) w razie takiej awarii ;-) )
troche mi sie chce smiac, ze tak zachwalam produkty chicco, tu lozeczko turyst., tu wozek, tu fotelik, ale jakos ja jestem z nich masakrycznie zadowolona :-)
Masiowi tez taki kupie, bo juz niedlugo mamy w planie, a Fiolek jeszcze dluuuugo pojezdzi :-)