reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

Madziu- ty jeszcze nam tu radzisz, kochana jesteś .... dziękuję, że jesteś z Nami. Ja wiem, że nie chcemy oszczędzać na foteliku, choć trochę zwiększymy szanse ....:sorry2:

reklama
To ważny temat o tych fotelikach. Widze po znajomych, że często bagatelizowany. Niedawno widzialam w markecie taki fotelik od 9 kg za 30 zł.... Nie bede opisywać wniosków z jego oględzin, bo mnei wręcz zszokowało to, ze coś tak beznadziejnego pojawia się w ogóle na rynku!!!! My fotelik wybieraliśmy długo, bo ja mam z mężem kuku na punkcie bezpieczeństwa. W sensie takim, że mam świadomosc, że w tym temacie nie ma co oszczedzac. Zdecydowalismy sie na bebeconfort taki obracany, żeby było łatwiej dziecko usadzic w nim. Jest on spory no i ciezko jest go przekładac na szybko z auta do auta. Chcemy więc zamówić drugi do mojego samochodu i będzie to maxi cosi tobi ze względu na to, że to 2 fotelik jaki spełnił nasze wymogi no i trochę tańszy.

gaaliyah wtecz w tym watku chyba zgred wlasnie link wstawila do takiego fotelika obracanego tej firmy o ile sie nie myle.

wiecie co dziewczyny my tu taki badziew mamy tego ramatti i teraz zaluje, bo rzeczywisci moglam sie uprzec i kupic tobi. ale tez o tym ramatti czytalam w gazecie, ktorejs o dzieciach, ze mial testy itd i jest jednym z bezpieczniejszych fotelikow na rynku i to za tak przystepna cene. wiec jest to dla mnie jakas pociecha. wiem jedno - ja za kolko jednak juz nie zdecyduje sie wsiasc. a ostatnio chcialam sie przemoc i z kacprekiem sama gdzies sie wybrac, ale jednak nie

koszt tego bebe fotelika to ok 1200zl, moze 1000zł.

Za drogi był! Ale pieniądze z chrzcin były odlożone. No i wiedzieliśmy, że chcemy kolejną dzidzię więc dzieliliśmy cene na 2 żeby to lepiej wyglądało ;-) Nie żałujemy. Dziecko w aucie umieszczamy bardzo sprawnie i wygodnie dla nas, bo fotelik ustawiamy na wprost siebie.

Bebe Confort Axiss

a my dziś kupiliśmy fotelik Britax Elipse Si
v7yy38.jpg

2e4d7ki.jpg

reklama
Ja w środę też odebrałam przesyłkę z fotelikiem. Kupilismy maxi cosi tobi i mam nadzieję że to był dobry wybór. Jak tylko usadowie w nim Rafcia to zrobie fotkę i wstawię.

Do góry