reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

reklama
Wstyd się przyznać, ale bijemy chyba rekordy w długosci jeżdzenia w foteliku-kołysce. Główka mu jeszcze nie wystaje, więc może jeszcze jeździć, nawet ostatnio przestał protestować jak go do niego wkładamy. Ale w końcu w gondoli wózkowej też jeździliśmy do oporu. No ale dzisiaj staliśmy sie posiadaczami nowego fotelika. Oby mu się podobało, bo w sklepie za nic nie dał się posadzić. Nad morze jedziemy więc już w nowym, a wcześniej testujemy go w wypadzie do babci. A tak się prezentuje:
pierre.jpg

Super fotelik Ewitko a Pawełek napewno polubi, wkońcu to zupełnie inne spojrzenie na swiat jak sie jedzie;-).

roemer king + chyba? Jak tak, to powiem Ci, że u nas się bardzo sprawdza. Janek go lubi, zagłówek nie przeszkadza patrzec przez okno, a po rozłożeniu Tuptacz słodko śpi :-). Władowaliśmy w niego oszczędności i nie żałuję, bo naprawdę marudzie pasuje.

Tak Kluliczku King Plus, postanowilismy się wyżyłować, mam nadzieję, że było warto. Jutro go przetestujemy w drodze do babci, bo dziś kurier go przywiózł. Jest taki milutki i naturalny w dotyku, bo wzięliśmy ten z alcantary (highline), mam nadzieję, że przynajmniej teraz synuś nie będzie tak się w nim pocił. Mieliśmy kupic ten Chicco Isofix co ma Pyzuncia, ale nie mamy trzeciego mocowanie top tether, więc d... zbita, pozostałe na isofix to juz strasznie drogie, a ten ma solidne mocowanie pasami.

Ewitko myslę że nie będziesz żałować zakupu. Też bym taki kupił gdyby mnie było stać na niego ale ponad 8 stów to dla nas za dużo było. Ciekawa jestem jak sie sprawdzi w upały bo Rafi w Maxi cosi Tobi poci sie jak jasna cholera zastanawiam sie nad kupnem dodatkowego pokrowca do tego fotelika.

reklama
Do góry