reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotelik samochodowy

Magdusiek, Jazz... ten Maxi Cosi Tobi to tak wyglada:

8297-[1]-3-1-3.jpg

ti macie cos wiecej: http://www.maxi-cosi.nl/pdf/instructions/Tobi.pdf

reklama
Magdus, jesli szukalas miesiac czy 1,5 temu, to moglo nie byc... one sie zaczely pojawiac w maju...

tzn. wlasnie w maju zaczelam dostawac info ze sklepow netowych ze to nowosc (stad w ogole o nim wiem), wiec pewnie w normalnych rowniez... maja go juz np. w Calineczce, chociaz podczas naszej ostatniej roznowy jeszcze nie mieli

Dziewczyny! Jestem nu w miare nowa na forum i za kazda odpowiedz bede wdzieczna. Synek ma 7 miesiecy, nie siedzi samodzielnie bo w ogole jest jakis zywy, ze wszystko w okolo go interesuje, ale z obecnego fotelika wyrasta: nogi wystaja mu poza, pasy coraz nizej barkow. I zastanawiam sie nad kupnem, ogladalam chicco vector, ale jakos mi nie podszedl. Mysle nad maxi cosi i powiedzcie mi prosze czy ktoras z was ma moze model z isofiksem? Nie moge nigdzie doczytac czy taki model ma rowniez pozycje pollezaca? Cena raczej nie gra roli, bo jesli chodzi o bezpieczenstwo dziecka to wole na tym nie oszczedzac. A co powicie na zakup przez internet?

Hannah - jak wyrasta to oczywiście, że nalezy kupić nowy fotelik. Zobacz tylko czy w Twoim samochodzie jest mocowanie do isofixa. Wydaje mi się, że ma ppozycję półleżącą, bo taką ma normalny priori, ale najlepiej zadzwoń do jakiegoś sklepu, choćby do calineczki, tam z pewnością wiedzą.
http://calineczka.pl/sklep/index.php - tu jest telefon
A zakupy przez internet - czemu nie :)

Dzieki Magdusiek :) Isofiks mamy i wlasnie pod tym katem zakupu patrzymy. Tylko, ze te foteliki sa mocowane tylko przodem do jazdy, ale coz...A internetowy zakup wchodzi w gre tylko dlatego, ze w moim miescie nie ma wielkiego wyboru :-[ Jesli ktoras z was ma wlasnie maxi priori z iso.. prosze o opinie. Dziekuje :-[

Hannah - a czemu nie chcesz montować przodem do kierunku jazdy? KOlejne foteliki chyba wszystkie są montowane przodem do kierunku jazdy. Natalia wścieka się jeżdżąc tyłem, próbuje odwrócić głowę, żeby mnie zobaczyć, ja nie mogę się doczekać kiedy ona zacznie jeździć przodem do kierunku jazdy ;) W tym tygodniu planuję kupić fotelik i Natalia zacznie oglądać coś więcej niż tapicerkę.

reklama
magdusiek my tez juz czekamy kiedy Anula bedzie kezdzic przodem, teraz jak ja wolam siedzac z przodu odwraca sie slodziutko.....niestety u nas potrwa to jeszcze troszke zanim mala dobiegnie do 9 kg :laugh: wiec na razie mino, ze nogi wystaja jezdzi w swoim cabrio ;)

Do góry