reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotelik samochodowy

rzeczywiście jest pozycja półleżąca, ale to i tak nie to samo co leżąca - w dalszych trasach nie jest już tak wygodnie...

reklama
Jazz, ale chyba nie najbezpieczniej jest klasc dziecko wpoprzek siedzenia, nawet w fotelu...
zauwaz, ze w wypadkch zawsze najbardzie poszkodowani sa ludzie jesli LEZA na tylnym siedzeniu...

mnie się nie zawsze zapina jak barzdiej kładę. jednak pasy mam krótkie dość. Ale nic to, za chwilkę kupimy kolejny, mam nadzieję, że NAtalce będzie wygodniej, zresztą w ten juz się ledwo mieści.

Dziewczyny które już kupiły następne foteliki - wypowiedzcie się, jak się sprawdzają itp
Oglądaliśmy niedawno kilka foteli i szczerze to do każdego miałam jakieś uwagi.
Deltim odpadł kompletnie - w ogóle nie chroni boków maluszka i ten metalowy stelaż - tragedia, a Maxi Cosi Priori jakoś wydało mi się, że mało się do tyłu odchyla (ale może to tylko wrażenie, pamiętam że ktoś już kupił lub ma kupić ten fotelik - może macie swoje uwagi, pomóżcie) a no i Proiri jest tylo w ciemnych kolorach co akurat mi nie bardzo pasi a są i owszem dostępne na nie takie frottowe pokrowce żeby dziecko się w nich tak nie pociło, ale bagatela kosztują 100 zł.

Patka ja mam Priori, odchyla się przyzwoicie, dzięcko nie ma pozycji leżącej ale pół leżącą, dla mnie OK, a kolorki ... hmmm ja widzisiałam w sklepie np. błękitny ... bardzo ładny no i jasniutki - my kupiliśmy czerwony.

Patka - ja planuję kupić priori xp, chyba kupimy Natalce różowy - on jest jasny. Pozycja półlezaca wystarczy, zreszta Natalia lezy tylko jak spi, a spi coraz mniej, coraz krócej. W tym, w którym jezdzi teraz wscieka się, bo widzi tylko siedzenia, więc cabrio pójdzie do samochodu Kamila, a priori do mojego. I dopóki nie wyrosnie z pierwszego to nie bedziemy musieli przepinac.
Oglądałam różne fotelika, zastanawiałam się który wybrac i jakos ten mi pasuje najbardziej. W testach tez wypada w porządku więc juz nie kombinuję.

reklama
Do góry