reklama
jazz pisze:Widziałyscie ? najnowszy wynalazek - ekstra !!! ale uwaga - w Świecie Dziecka kosztuje......3300 zł : : :
http://www.aprica-eu.com/Products/CarSeats/tabid/361/Default.aspx
boski bałabym sie zostawic go w samochodzie ;D
Dziewczyny które już kupiły następne foteliki - wypowiedzcie się, jak się sprawdzają itp
Oglądaliśmy niedawno kilka foteli i szczerze to do każdego miałam jakieś uwagi.
Deltim odpadł kompletnie - w ogóle nie chroni boków maluszka i ten metalowy stelaż - tragedia, a Maxi Cosi Priori jakoś wydało mi się, że mało się do tyłu odchyla (ale może to tylko wrażenie, pamiętam że ktoś już kupił lub ma kupić ten fotelik - może macie swoje uwagi, pomóżcie) a no i Proiri jest tylo w ciemnych kolorach co akurat mi nie bardzo pasi a są i owszem dostępne na nie takie frottowe pokrowce żeby dziecko się w nich tak nie pociło, ale bagatela kosztują 100 zł.
Oglądaliśmy niedawno kilka foteli i szczerze to do każdego miałam jakieś uwagi.
Deltim odpadł kompletnie - w ogóle nie chroni boków maluszka i ten metalowy stelaż - tragedia, a Maxi Cosi Priori jakoś wydało mi się, że mało się do tyłu odchyla (ale może to tylko wrażenie, pamiętam że ktoś już kupił lub ma kupić ten fotelik - może macie swoje uwagi, pomóżcie) a no i Proiri jest tylo w ciemnych kolorach co akurat mi nie bardzo pasi a są i owszem dostępne na nie takie frottowe pokrowce żeby dziecko się w nich tak nie pociło, ale bagatela kosztują 100 zł.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Patka - ja planuję kupić priori xp, chyba kupimy Natalce różowy - on jest jasny. Pozycja półlezaca wystarczy, zreszta Natalia lezy tylko jak spi, a spi coraz mniej, coraz krócej. W tym, w którym jezdzi teraz wscieka się, bo widzi tylko siedzenia, więc cabrio pójdzie do samochodu Kamila, a priori do mojego. I dopóki nie wyrosnie z pierwszego to nie bedziemy musieli przepinac.
Oglądałam różne fotelika, zastanawiałam się który wybrac i jakos ten mi pasuje najbardziej. W testach tez wypada w porządku więc juz nie kombinuję.
Oglądałam różne fotelika, zastanawiałam się który wybrac i jakos ten mi pasuje najbardziej. W testach tez wypada w porządku więc juz nie kombinuję.
*syla*
kobieta pracująca...
lindsay pisze:jazz pisze:Widziałyscie ? najnowszy wynalazek - ekstra !!! ale uwaga - w Świecie Dziecka kosztuje......3300 zł : : :
http://www.aprica-eu.com/Products/CarSeats/tabid/361/Default.aspx
boski bałabym sie zostawic go w samochodzie ;D
hi, hi ale czad! :laugh: Chyba służy do 18 roku zycia
M
MALENSTWO 33
Gość
wczoraj bylam w BIEDRONCE sa tam fajne foteliki mnie sie podobaja i cena przyzwoita 99 zł
reklama
_anna
Fanka BB :)
??? myślisz że jest bezpieczny - za takie pieniądze?
Podziel się: