reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotelik samochodowy

reklama
Mama-smyka - miło Cię widzieć;) Jeśli nas czytasz od maja to pewnie wiesz, że zwykle siedzimy na witam i gorąco zapraszamy :)

a z tym poceniem - ostatnio słyszałam, że to nie kwestia tapicerki itd, że w każdym foteliku dziecko się będzie pociło, bo w każdym w środku jest styropian.

Mamo-smyka, ja jeszcze tak w kwestii formalnej...

z suwaczka wynika, ze Antos ma prawie 2 latka... czym dotad jezdzil i jak to sie sprawowalo???

Hm, a my chyba zdecydujemy sie na Ramatti. w testach wypada na tym samym poziomie co maxi cosi, a jest o połowę tańszy. Może któraś go juz oglądała na żywo?

na poczatku mial byc bialo-rozowy, pozniej niebieski, na koncu granat. jest w zasadzie czarny, tylko polysk ma granatowy pod katem, ja jestem zalamana, pocieszam sie, ze z kazdym ubraniem bedzie wygladal dobrze, ale czuje, ze za jaks czas i tyak kpimy drugi i wtedy zaszaleje kolorystycznie.

Magdusiek właśnie dzisiaj zastanawiałam się, czy dojechał już fotelik ... no widzę, że małe problemy z kolorkiem :( A co na to Kamil? Magdusiek spokojnie i tak czeka Cię zakup 3-go fotelika i tak ;)

Doxa - o dziwo Kamilowi się ten buras podoba. A trzeci fotelik to Natalia sama sobie wybierze -tzn kolor :) Ja obstawiam, że za jakiś czas znudzi nam sie przepinanie, Kamil i tak spytał czemu nie isofix, zapomniał, że to w jego samochodzie sa zaczepy, a nie w moim więc biorę pod uwage to, że za jakiś czas kupimy jej drugi z tej samej wagi ;)

reklama
My się póki co zdecydowaliśmy na priori ewentualnie priori XP. Co do koloru to na razie nie mamy dokładnie wybranego najważniejszy jest dla nas rodzaj tkaniny - jak najbardziej naturalna. W obecnym Natalka się strasznie poci. Dopiero później bedziemy wybierać kolor.
Magdusiek a jaką tkaninę ma Wasz fotelik?

Do góry