reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotelik samochodowy

reklama
Mama-smyka - miło Cię widzieć;) Jeśli nas czytasz od maja to pewnie wiesz, że zwykle siedzimy na witam i gorąco zapraszamy :)

a z tym poceniem - ostatnio słyszałam, że to nie kwestia tapicerki itd, że w każdym foteliku dziecko się będzie pociło, bo w każdym w środku jest styropian.

Mamo-smyka, ja jeszcze tak w kwestii formalnej...

z suwaczka wynika, ze Antos ma prawie 2 latka... czym dotad jezdzil i jak to sie sprawowalo???

Hm, a my chyba zdecydujemy sie na Ramatti. w testach wypada na tym samym poziomie co maxi cosi, a jest o połowę tańszy. Może któraś go juz oglądała na żywo?

na poczatku mial byc bialo-rozowy, pozniej niebieski, na koncu granat. jest w zasadzie czarny, tylko polysk ma granatowy pod katem, ja jestem zalamana, pocieszam sie, ze z kazdym ubraniem bedzie wygladal dobrze, ale czuje, ze za jaks czas i tyak kpimy drugi i wtedy zaszaleje kolorystycznie.

Magdusiek właśnie dzisiaj zastanawiałam się, czy dojechał już fotelik ... no widzę, że małe problemy z kolorkiem :( A co na to Kamil? Magdusiek spokojnie i tak czeka Cię zakup 3-go fotelika i tak ;)

Doxa - o dziwo Kamilowi się ten buras podoba. A trzeci fotelik to Natalia sama sobie wybierze -tzn kolor :) Ja obstawiam, że za jakiś czas znudzi nam sie przepinanie, Kamil i tak spytał czemu nie isofix, zapomniał, że to w jego samochodzie sa zaczepy, a nie w moim więc biorę pod uwage to, że za jakiś czas kupimy jej drugi z tej samej wagi ;)

reklama
My się póki co zdecydowaliśmy na priori ewentualnie priori XP. Co do koloru to na razie nie mamy dokładnie wybranego najważniejszy jest dla nas rodzaj tkaniny - jak najbardziej naturalna. W obecnym Natalka się strasznie poci. Dopiero później bedziemy wybierać kolor.
Magdusiek a jaką tkaninę ma Wasz fotelik?

Do góry