reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotelik samochodowy

karen ja mam meggi :) kupiony za niecałe 200 zł :)
jak dla mnie spoko. my też sporo jeździmy. Tymi śpi w nim i nie zwisa w dziwnych pozycjach. Całkiem solidnie wykonany. Generalnie OK

reklama
No i ja muszę zacząć rozglądać się za fotelikiem ::) Bo jeszcze trochę a Kama w tym przestanie się mieścić.. tylko wogóle nie wiem na co zwracać uwagę - oprócz koloru. Bo jedno wiem na pewno - nie granatowy ;D

muszę pojechać do jakiegoś sklepu a później poszukać tego modelu taniej w necie...tyle że te ceny...od 100 do Bóg wie ile czym one się różnią, myśłałam że chicco są drogie a na allegro około 300 zł

Karen, obawiam sie, ze w foteliku do 36 kg nie bedzie regulowanego oparcia...
ja tez myslalam nad takim, jednak przekonalam sie do 9-18... to i tak na okolo 4 lata, wiec dlugo...

z tanszych fotelikow calkiem dobre opinie maja Ramatti Venus

Teddy a jak ten Twój fotelik się sprawdza? Miałaś okazję go przetestować? Bo na zdjęciach to mi się podoba... no i cena całkiem ludzka oraz kolory.

Jarrelka, moj fotelik sie sprawdzil... dobrze sie w nim spalo... oczywiscie nie mnie... ;)
tyle, ze ja go bede uzywac raz od wielkiego dzwonu, dlatego kupilam uzywany... gdybym miala samochod na pewno szarpnela bym sie na nowy...
niby napisane, ze bezwypadkowy, ale kto go tam wie... my malo jezdzimy, wiec i prawdopodobienstwo stluczki mniejsze... ::)

Dzięki Teddy. No właśnie, więc używany raczej odpada :( Może tysiąców kilometrów nie robilmy ale jednak...

No i znowu nie wiem jaki :(

dziewczyny czy wy macie moze taki fotelik 9- 36 kg, czy tylko do 18 kg czytam troche forum i widze ze generalnie to dziewczyny odradzają taki 9- 36 kg. Czy u Was się sprawdził?

reklama
Karen chyba wszystkie, które do tej pory się pochwaliły drugimi fotelikami mają te 9-18kg

Do góry