reklama
medeuska
październikowa mama'09
ja mam pytanie o britaxa 123- na fotelik.info ma ocenę 3 bezp.
nie moge nigdzie jednak odnaleźc filmu CT
szkoda... bo nie stać mnie na fotelik do 18 za 800 zł
aaa jeszcze chciałam się zapytać kiedy będą wyniki tegorocznych testów?
i jak wygląda sprawa z maxi cosi prori sps 2010?
nie moge nigdzie jednak odnaleźc filmu CT
szkoda... bo nie stać mnie na fotelik do 18 za 800 zł
aaa jeszcze chciałam się zapytać kiedy będą wyniki tegorocznych testów?
i jak wygląda sprawa z maxi cosi prori sps 2010?
e-foteliki
doradca ds bezpieczeństwa
Nie ma czego testować, wystarczy na nie spojrzeć i od razu mogę powiedzieć, że nawet manekina bym w nich nie posadził.
Ty byś nie posadził - jednak ADAC postanowił inaczej i ku mojej uciesze Cybex Pallas zebrał dobre oceny ))))
Uważam za bardzo dobre rozwiązanie ten patent zamiast pasów dzięki, któremu ruch głowy ku dołowi w momencie wypadku jest bardzo mocno ograniczony, taka poduszka bezpieczeństwa dla najmłodszych.
widhi
Początkująca w BB
My kupiliśmy emmaljunga first class montowany pasami bezpieczeństwa. W testach ADAC 2009 ma 4.
Ty byś nie posadził - jednak ADAC postanowił inaczej i ku mojej uciesze Cybex Pallas zebrał dobre oceny ))))
Uważam za bardzo dobre rozwiązanie ten patent zamiast pasów dzięki, któremu ruch głowy ku dołowi w momencie wypadku jest bardzo mocno ograniczony, taka poduszka bezpieczeństwa dla najmłodszych.
Akurat nie chodziło mi o testy, a o wygodę dziecka. Ten fotel jest mało wygodny, jak zresztą większość z takim systemem, a skoro mogę miec normalny fotel, który w testach wypada tak samo, a jest wygodniejszy to normalne, że go wybiorę.
PS> Opinia o wygodzie foteli z tym systemem czerpie z obserwacji córki na takim foteliku, wiec jest to ocena bardziej prywatna, mojej było bardzo nie wygodnie innemu dziecku może takie coś pasować.
Pozdrawiam
reklama