reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotelik samochodowy -jaki najlepszy???

Nie ma czego testować, wystarczy na nie spojrzeć i od razu mogę powiedzieć, że nawet manekina bym w nich nie posadził.

reklama
ja mam pytanie o britaxa 123- na fotelik.info ma ocenę 3 bezp.
nie moge nigdzie jednak odnaleźc filmu CT

szkoda... bo nie stać mnie na fotelik do 18 za 800 zł:baffled:

aaa jeszcze chciałam się zapytać kiedy będą wyniki tegorocznych testów?

i jak wygląda sprawa z maxi cosi prori sps 2010?

Dokładnie tak,wyniki powinny byc na dniach,bo zbliża sie koniec maja. A przy wyborze fotelika cena również odgrywa ważną rolę,zresztą myślę że wszystko wyjdzie w testach.

Nie ma czego testować, wystarczy na nie spojrzeć i od razu mogę powiedzieć, że nawet manekina bym w nich nie posadził.

Ty byś nie posadził - jednak ADAC postanowił inaczej i ku mojej uciesze Cybex Pallas zebrał dobre oceny :)))))
Uważam za bardzo dobre rozwiązanie ten patent zamiast pasów dzięki, któremu ruch głowy ku dołowi w momencie wypadku jest bardzo mocno ograniczony, taka poduszka bezpieczeństwa dla najmłodszych.

Ty byś nie posadził - jednak ADAC postanowił inaczej i ku mojej uciesze Cybex Pallas zebrał dobre oceny :)))))
Uważam za bardzo dobre rozwiązanie ten patent zamiast pasów dzięki, któremu ruch głowy ku dołowi w momencie wypadku jest bardzo mocno ograniczony, taka poduszka bezpieczeństwa dla najmłodszych.

Akurat nie chodziło mi o testy, a o wygodę dziecka. Ten fotel jest mało wygodny, jak zresztą większość z takim systemem, a skoro mogę miec normalny fotel, który w testach wypada tak samo, a jest wygodniejszy to normalne, że go wybiorę.

PS> Opinia o wygodzie foteli z tym systemem czerpie z obserwacji córki na takim foteliku, wiec jest to ocena bardziej prywatna, mojej było bardzo nie wygodnie innemu dziecku może takie coś pasować.

Pozdrawiam

reklama
prosze o rade

mamy dylemat między Maxi Cosi Priorifix, a Roemerem DuoPlus

jako podstawowe cechy postawilem sobie mocowanie isofix i oczywiscie dobre wyniki w testach adac

który wybrac?

a moze jeszcze jakis barc pod uwage?

Do góry