reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotelik samochodowy 9-36 kg czy 15-36 kg który wybrać?

87zabka

Fanka BB :)
Miasto
Nowe
witam wszystkich szukam po calym internecie i niemoge znalesc odpowiedzi ktory fotelik lepiej kupic moj synek za miesiac skonczy 3 latka, wazy 14,5 kg chce mu kupic nowy fotelik poniewaz w starym ciezko go juz dopiac (mamy taki 9-25 z pasami i plastikowa barierka) i zastanawiam sie ktory wybrac czy ten ktory ma wlasne pasy czy ten ktory ich niema i dziecko przypina sie pasami samochodowymi czytalam ze te foteliki 9-36 mozna uzywac tylko do wagi dziecka 18 kg poniewaz od tej wagi pasy fotelika niemja juz takiej wytrzymalosci (nieutrzymaja ciezszego dziecka wrazie wypadku) dlatego prosze o rade ktory fotelik lepiej wybrac

reklama
ja z opcji 15-36 moge Ci zdecydowanie polecic jane montecarlo r1 - jeden z najbezpieczniejszych fotelikow ktore znam z doskonala regulacja. super sie dopasowuje do dziecka, latwo sie go instaluje no i ma genialne wyniki w testach bezpieczenstwa

To racja,wszelkie atesty to też wyznacznik jakości i gwarancji bezpieczeństwa dla naszego dziecka podczas podróży. A szukałaś także na stronach sklepów internetowych? Bo tutaj również znajdziesz szeroki wybór i niższe ceny.

Znalazłam fotelik dla dziecka https://aleo.pl/pl/produkt/709776-fotelik-samochodowy-dwuczesciowy-mars-fotelik-samochodowy cena wydaje mi sie bardzo atrakcyjna ale jest to moje pierwsze dziecko więc nie jestem jeszcze ekspertem w wyborze takich akcesoriów więc chętnie skorzystałabym z rady jakies bardziej doswiadczonej mamy:) Dodam tez, że nie chciałabym wydać zbyt wiele piniędzy bo to tylko na jakiś czas rzecz. Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę:)

Może w pierwszej kolejności podaj jaki budżet posiadasz na ten cel i wtedy postaramy się doradzić coś odpowiedniego,szukaj również w sklepach internetowych,nie tylko i wyłącznie na aukcjach:)

Nie wiem czy osoba zainteresowana jest jeszcze zainteresowana ale może dla innych mam. Ja kupowałam całkiem niedawno tutaj; Foteliki samochodowe - sklep internetowy Motointegrator.pl sklep jeśli chodzi o dostawę czy wymiane jak najbardziej pozytywny, żadnych problemów. Co do jakości fotelika też nie mogę nzrekać tym bardziej, że cena nie była bardzo duża. Ja jestem zadowolona z zakupu dlatego polecam innym mamom.

Teraz promocji na foteliki samochodowe czy generalnie różne artykuły dla dziecka,warto szukać w sklepach interentowych gdzie w okresie przedświątecznym spotkamy naprawdę szeroki wybór promocji,ja zawsze tak robię. Sam fotelik to kwestia budżetu jak i najnowszych wyników testów bezpieczeństwa.

reklama
ja się zdecyduję na mniejszy przedzial wagowy ze wzgledow bezpieczenstwa, teraz mam pebble z baza i nastepny wezme 2way pearl, bo tez do tej samej bazy bedzie pasowal

Do góry